Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lukijalista vihdoin lisätty

                       Iso Kiitos Kertulle
          sain nyt vihdoin ja viimein lukijalistankin
                          laitettua :). On tämä vaan melkoista 
              opettelua että hirvittää itteäkin välillä.

Siispä Tervetuloa Te kaikki bogiani lukemaan ja seuraamaan sisustukseen liittyviä satunnaisia päivityksiä. Työn, opiskelun, ohella en kovin usein ehdi päivittelemään, mutta aina tilaisuuden tullen :) 

Orvokit pääsi isoon lasiruukkuun, jossa oli talven ajan kynttilä. Multa ja juuret saa reilusti näkyä läpi. Saas nähdä kuinka orvokeiden ja "bloggaamisen" käy? :) 

7 kommenttia:

 1. Heippa! Kiva blogi sinulla. :) Liityin lukijaksi. Tervetuloa vastavierailulle.

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa :). Blogiasi olen jo ehtinyt lukeakin joka oli tosi kiva. Ihanan selkeä. Mieleen jäi postauksistasi Ikean terassituolit joista olen haaveillut jahka saamma terassiprojektin käyntiin ja valmiiksi kesän aikana. Aattelisin että kun ikkunat menee aika alas olkkarissa niin ei tulis ikkunoiden eteen liikaa sisältä katsoessa.

  VastaaPoista
 3. Olepa hyvä, hienosti toimii! Ps. Tuo salasanatunnistus kannattaa ottaa pois päältä, se hillitsee aika paljon kommentointia. Ainakaan minulla ei ole roskapostiongelmaa, vaikka ei ole tunnistusta. Ja kommentteihin voit vastata "vastaa" toiminnolla, niin lukija löytää vastauksesi helposti :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos vinkistä. Ai onko mulla sellainenkin päällä :)? Pitääpä käydä ottaan pois se. Selkeytin nimihässäkkää ja meen nyt samalla nimellä kuin sähkisosoitekin.

  VastaaPoista
 5. Nyt pitäisi olla pois päältä jos oikeaa kohtaa onnistuin säätämään. Harvemmin varmaan roskapostia tulee ja saahan sen laitettua takas jos niikseen jostain syystä menisi.

  VastaaPoista
 6. Oi, nämähän on vielä kauniimmat kuin kuvittelin :) Tosi kiva idea laittaa orvokit lasiruukkuun. Kiva blogi sulla muutenkin, alanpa selailemaan tarkemmin... :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos Mia ja tervetuloa :). Saapas nähdä kauanko orvokit viihtyy lasiruukussa, ovat onneksi sitkeitä - joskos kestäisi tämänkin :)

  VastaaPoista