Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sisustustyylin monet kasvot


 
                                  
                       http://pinterest.com/pin/362117626258622554/
 
Huonekaluketjusta suoraan kannettu kalustesarja olohuoneeseen on helposti tylsä. Itse pidän siitä, että tilassa näkyy persoonallisuus, asioita yhdistellään omannäköisellä tavalla - mitä ikinä se sitten onkaan.
 


                                  htttp://pinterest.com/pin/362117626258212397/
 
                                                    http://pinterest.com/pin/362117626258622554/
 

                                              http://pinterest.com/pin/362117626258622346/


                                  
                                      

              Millainen tyyli sinuun vetoaa?
Tällainen kysymys kauniin aurinkoisen äitienpäivän kunniaksi? :)

6 kommenttia:

 1. Kiva kun kävit ja jätit merkin itsestäsi, niin osasin tulla. Sisustusmakuni on hyvin samanlainen kuin Sinunkin. Kyselit jalkalampustani, olen ko. Jieldé-lampun ostanut huuto.netistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Elsa :). Huomasin saman, että samantyylisestä pidetään. Oi että, sinulla on käynyt hyvä tuuri. Jielde on vaan niin ihana. Tykkään sen muotoilusta. Mikäli oikein olen muistan, ko valaisinta saa useammalla nivel -vaihtoehdolla.

   Poista
 2. Moikka. Eksyin tänne blogiisi. Ihanan raikasta ja selkeää tyyliä edustat. Itse kirjoitan Molly's Candy Shop blogia. Mollyn kotona on myös vaaleita sävyjä, mutta välillä on kiva söpöillä väreillä...Klikkauduin lukijaksesi :)Saa tulla vasta vierailulle.

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa Molly! Mukavaa saada sinut lukijaksi. Tykkään itse myös väreistä ja joskus tulee oikein sellainen "värinälkä" ja kummasti silloin kotiin kantautuukin jotain värikästä. Täytyypä käydä kurkkaan blogisi :)

  VastaaPoista
 4. Täällä samanlainen maku kuin sinullakin, että tykkään todella monenlaisesta tyylistä ja sekatyyleistä.

  Olipas ilo huomata, että olit valinnut industrialtyylin edustajaksi kuvan opiskelukaverini upeasta blogista (pinterestistä). Hän piti Likainen Parketti -blogia, mutta lopetti viime syksynä meidän kaikkien harmiksi!!

  VastaaPoista
 5. Totta, harmi että blogi loppui. Mutta hällä liennee ollut hyvät syynsä siihen. Kyllä tosiaan itsekin miettii, että onko tässä mitään järkeä...Pakko oli kuitenkin kokeilla kun tykkään kuitenkin lukea sisustusblogeja. Että katsoo miten käy :)

  Sekatyyli on aika kivaa ja sopii itselleni myös. Oisko siinä sekin, että tulee tunne että ois olevinaan yksilöllisempää? Ja ehkä sekin, että tiettyä osaa kokonaisuudesta muuttamalla voi saada vaihteeksi aika erilaisenkin tunnelman.

  VastaaPoista