Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Aarteiden aarre ....
... aarteiden aarre kulki kotiimme viikolla kaapistojen mukana.
Kuormalavojen käyttö sisustuksessa on jo vanha juttu, mutta tämä väri on harvinaisempi - suorastaan huikee ja vetosi välittömästi olemuksellaan :).  Kävin raahaamassa sen heti muiden "pitää säilyttää" lavojen joukkoon (ettei vaan kukaan  erehdy vahingossakaan hävittämään sitä rakennusjätteiden mukana). Siellä se nyt odottaa inspiraatiota ja uudelleen käsittelyä. Jotain kivaa tästä täytyy kehitellä.
Kaikki hyvät ideat otetaan vastaan.
Josko siitä jotain syksyn mittaan ilmestyisi ;)
7 kommenttia:

 1. Oih mikä kaunokainen. Meillä on pihapiirissä jo aika monta kuormalavatuunausta ja lisää tulee ihan varmasti. Olen aivan varma, että keksit tälle turkoosille ihanuudelle jotain kivaa käyttötarkoitusta sitten, kun aikaa muilta projekteiltasi liikenee. Kiitos, kun jätin kommentin omaan Nuppu Home blogiini. Mukavaa sunnuntaita, meikä lähtee nyt Forma messuille.

  VastaaPoista
 2. Kiitti kommentista Nuppu Home. Nauti Forma messuista. Väri on kyllä niin sopivan säväkkä. Äkikseltään ei meidän värimaailmaan sovi :), mutta pienellä sovittelulla se saattaa johonkin kohtaan solahtaakin. Kunhan sen käyttötarkoitus varmentuu :D

  VastaaPoista
 3. Taidan olla toivoton tapaus... Meillä oli kahdeksan kuormalavaa kesällä. Niitä tuli remontin tuoksknassa. En yksinkertaisesti keksinyt niille mitään järkevää jatkojalostusta ja ne piti saada pihamaalta pois Avoimiin puutarhoihin liittyen.

  VastaaPoista
 4. Tervehdys Kukkaiselämää-My flowering life ja kiitos kommentista. Hui, teillä olikin kunnon kasa lavoja :). Äkkiä niitä kyllä kertyy nurkkiin, joka lähetyksen mukana näyttää tulevan. Ollaan myös hävitetty jo aika paljon pois, mutta muutaman aattelin säilyttää ja katsoo jos jotain keksisi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin nyt kurkkaamassa, mitä keksit. Hieno rahi ainakin tuli!

   Poista
 5. Olen itse myös suunnitellut isoja sohvia lavoista mökille. Mökillä meillä on vähän enemmän sellainen skandinaavinen design -tunnelma mihin voisi sopia hyvin lavasohvat :)

  VastaaPoista
 6. Hyvä ajatus Domargård-Villa Olivia. Lavasohvat kuulostaakin mielenkiintoiselta ja jossain nähnytkin kivoja ratkaisuja. Meillä olisi yksi huone mihin teoriassa sopisi, mutta sinne tarvittaisiin kovasti käytännöllisempää levitettävää vuodesohvaa vieraita ajatellen. Mutta josko vaikka joskus olisi se mökki niin sinne voisi lavasohvaa kokeillakin. Mukava kuulla erilaisia ideoita :).

  VastaaPoista