Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pintamateriaalit


 Karheepintaista raakapaneelia Jet-puulta
  Maali sitoo jonkinverran tikkuuntumista. Mikäli haluaisi sileämmän pinnan, pitäisi kevyesti hioa ja laittaa halutessaan vielä vaikkapa lakka päälle. Paneeliseinän listaa ei ole vielä kiinnitetty, koska sähkötöitä vielä tekeillä.
 


 

6 kommenttia:

 1. Ihanaa tuo raakalauta, ihan mun ykkössuosikki, meillä on huvilalla katot ja monta seinää siitä. Se on tosiaan oikea maalijuoppo :)

  Huomasin, että sulla on tuossa sivupalkissa lukulistallasi mun blogi, kiitos ihana <3 Käyhän ehtiessäsi päivittämässä se mun blogini uusi osoite siihen linkkiin, niin pääsee paremmin perille: www.kotilablogi.blogspot.fi ;)

  Mukavaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
 2. Hei Riikka :) täytyypä tosiaan päivittää blogilinkkisi uudelleen. Raakalauta on myös meikäläisen suosikki ja olen jo tovin miettinyt josko sitä olohuoneeseenkin kokeilisi? Lauta toimii hyvin paikassa missä ei tarvitse pelätä että pikkuväki saa tikkuja käsiinsä :).

  VastaaPoista
 3. Oi miten ihania tapetteja! Tosi kiva blogi sinullakin, täällä uusi lukijasi ;)

  VastaaPoista
 4. Mukava kun löysit tiesi tänne ja Tervetuloa lukijakseni Susanna :).

  VastaaPoista
 5. Oi vau tuo karttatapetti! Ottaisin itsellekin heti, jos uskaltaisin :D Ai miten niin olen jumittunut valkoisiin seiniin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Rimma :). Valkoinen onkin hyvä väri, kun siihen sopii niin hyvin kaikki. Meillä ollut myös alkuunsa valkoiset seinät, sittemmin on nuo seinien värit vaihtuneet muutamaan otteeseen :D.

   Poista