Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Värikkäästi välimerellä


Kuvapläjäys ikiihanalta Mallorcan reissulta. Saavuimme iltamyöhään Mallorcalle. Illan hämärissä laskeutui kone kentälle ja lämpöisessä pimeässä  ajoimme hotellille.Säät suosi koko loman ja ekan  viikon vietimmekin Port d` Andratx kauniissa satamakaupungissa. Siellä turismi ei niin näkynyt kuin toisen viikon majapaikassamme alcudian suunnalla. Täällä Andratxin suunnalla sai hetken liki kuvitella olevansa yksi Mallorcalaisista. Teimme päiväretkiä lähistön nähtävyyksiin. Lämpötilat kohosi mukavasti 27-30 asteeseen ensimmäisen viikon aikana. saimme jopa seurata maastopaloja joita lentokoneet sammuttelivat. Palot näkyi joinakin päivinä hotellillemme asti.Viimeinen viikko vierähti Alcudian suunnalla. Tämä viikko oli jo tukalan kuumaa kun elohopea kipusi 40 + asteen paremmalle puolelle toisinaan. Henkilökunta puhuikin, että oli poikkeuksellisen kuumaa jopa heidän kokemuksensa mukaan. Aöcudiassa näkyi saaren pitkä turismihistoria. Turisteja oli jokapuolella. Krääsämyymälöitä joka kadun varrella. Toisaalta sieltä löytyi myös huikeat rannat ja vesipuisto joka lienee yksi parhaimmista missä perheemme kanssa olemme ikinä käyneet.Kotiin oli taas mukava palata. Tuunasin  vanhoista nupeista naulakon :)Nuppeja on käytetty vanhoissa sähkötolpissa.

 Nupit kiinnitin ihan vaan ruuveilla kiinni. Varovasti jottei posliini halkea.
 :)


Mukavaa alkavaa syksyä

Sike6 kommenttia:

 1. Wau mikä naulakko!! Upea! Ihanaa ko tulit blogiini ja vinkkasit omastas! Tää on ihan jääny löytymättä aiemmin. Mut nyt jäin heti lukijaksi, pitääki alkaa tutustua, mitä löytyy erityisesti DIY ja kierrätys -tunnisteiden takaa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ja tervetuloa :). Ihana blogi sinulla ja niin paljon kivoja ideoita löytyi sieltä. Ehdottomasti tulen piipahtelemaan siellä usein.

   Poista
 2. Hieno idea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ..ainakin oli nopea toteuttaa :D. Mietin kyllä kovasti mihin muuhun noita nuppeja olisi voinut käyttää. Naulakko tuli siskon kanssa ekaksi mieleen kun nuppeja haalittiin. :)

   Poista
 3. wow miten näppärästi oivallettu nuppien uudelleenkäyttö. Mielenkiintoinen blogi sinulla - liityin heti lukijaksi. Tieni tänne löysin Kolmen koti rannikolla blogin kautta, jonne olit jättänyt kommentin. Tykkään tuunata kaikkea itsekin, mutta erityisesti rakastann sisustus- ja säilytysratkaisujen tekemistä virkkaamalla. Tervetuloa kurkkaamaan. terkuin Riitta by Nuppu Home.

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa lukijaksi NuppuHome :). Tuunaus kiinnostaa erityisen paljon minua myös ja uuden käyttötarkoituksen kehittäminen kaikelle roinalle joka pyörii nurkissa ns. turhana. Säilytysratkaisujen virkkaus kuulostaakin tosi mielenkiintoiselta. Täytyykin pikimmiten käydä kurkkaamassa myös sinun blogiasi.

  VastaaPoista