Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Uutta - vanhaaAurinko paistaa niin ikkunan liat paljastavasti, että eipä auttanut muu kuin hakea ämpäri + ikkunanpesuvälineet ja alkaa pesemään etelänpuoleisia ikkunoita. Näkymä sisältä ulos kirkastu pesun jälkeen huomattavasti. Kumpiko lie hankalampaa, pestä tällaisia pieniruutuisia ikkunoita joita suhteellisen paljon vaiko sellaista isoa ikkunaseinäpinta-alaa, joita näkee moderneissa taloissa.  Kuinka usein te pesette ikkunoita? Myönnettäköön, että itse voisin tätä lajia harrastaa hieman useammastikin. Ainakin sitä,  että tulisi pestyä ikkunat myös väleistä ja ulkopuolelta. :)11 kommenttia:

 1. Voi vitsi näyttää ihanalta! Toi matto on vaan jotain niin käsittämätyömän hienoa.. en malta odottaa milloin saan sen itselleni ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Moonamartta maria. Matto on kyllä sellainen peruskiva ja näin syksyyn mentäessaä alkoi tuntuu että jotain päivitystä tarvitsee tehdä olohuoneessakin. Olkoon nyt sitten matto ja tyynyt:)

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Tervehdys Irmastiina! Aiemmin samantyyppinen kuvio oli matossa ja nyt vaihteeksi tyynyissä ;)

   Poista
 4. Ihanaa syksyä näkyy kodissasi. Tuo musta on jännä juttu, että osaan ihailla sitä muilla, mutta itselleni en sitä osaa laittaa...vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa ja mustavalkoisuus on sikäli jännä juttu, että aina välillä se alkaa itseekin nyppiä ja pitää saada rilalle väriä. Mutta sitten se aina vaan uudelleen hiipii takaisin - ainakin joksikin aikaa :)

   Poista
 5. Kaksi kertaa vuodessa pestään, keväällä ja syksyllä. Tästä sai nyt kyllä sellaisen käsityksen, että minä pesen :D Kaksi kertaa vuodessa huokailen merkitsevästi ikkunoiden vieressä ja mies hoitaa homman :D Ihanat harmaan sävyt, oih :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiki sä(miehesi) olet ahkera. Tiedän, että pitäs kevättä- syksyä pestä, mutta... Miten lie menny siihen että kerta vuoteen kunnolla :). Auttaisikohan minullakin tuo syvähuokailu klasien äärillä ensi keväänä ;) Pelkään pahoin ettei ymmärtäisi vihjettä :D

   Poista
 6. Pesen kyllä ikkunoita tosi harvoin... meilläkin juuri noita pieniruutuisia, huh se onkin urakka niitä pestä! Onko tosiaan olemassa itsestään puhdistuivia laseja, Wau ;) Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Susanna. Kyllä sellaisia kuulemma on. Mutta aika jännältä kuullostaa että mitä se sitetn oikeasti tarkoittaakaan :). Mukavaa viikonloppua myös sinulle ;)

   Poista