Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Sinipellavaisen haaste

Sinipellavaisen blogista  sinipellavainen  tuli tällainen kiva haaste. Vastailen niihin ensin itse ja samat kysymykset lähtisi allaoleville 6:lle blogille ;)

1. Viini vai vesi?
Vesi immeisiä ;)

2.Mitä haluaisit oppia tulevaisuudessa?
Kaikkee opiskeluun liittyvää, tällä hetkellä archicadia, autocadia, rhinoa yms...

3.Mille nauroit viimeksi?
Päivittäin arjen koomisille tilanteille mm. itselle

4.Paras kuulemani vitsi?
Vitsejä olen huono muistamaan mutta Kikin blogi on niin hauska että siellä tuleekin käytyä usein tsekkaamassa, että onko tullut uutta tekstiä ?  Kikin blogiin pääset tästä  kikishome

5.Sähkö-vai puusaunan löylyt?
Tunnelma puusaunasta parasta, sähkösauna taas niin helppo napsasta päälle.

6.Pesetkö itse ikkunasi?
Kyllä.

7.Paras kodinkonekeksintö ikinä?
Pyykinpesukone, mutta kyllä eniten iloa tuottaa kahvinkeitin jonka saa aamulla napsasta päälle.

8.Kaunein käsityösi?
--

9.Mitä tavoittelet bloggaamisella?
Itselle enemmän harrastus johon taitaa väkisin sekoittua asiaa myös työ-opiskelu sektorilta

10. Mihin yllä olevaan kysymykseen oli vaikein vastata?
Paras kodinkeksintö ikinä, koska parhaita on niin useita.

Samat kysymykset lähteekin seuraaville 6:lle ihanalle blogille ja bloggaajalle :)

  Kotila
  Ruusukumpu
14 kommenttia:

 1. Mahtava pöytä !!

  Näitä toisten haasteita on aina kiva lukea. Itse olen hävyttömän huono haasteisiin vastaamaan. Hävetää, kun ovat rästissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Laura. Minullakin on näitä haasteita rästissä. Ajattelin kuitenkin, että vastailen näihin pikkuhiljaa. Kivasti tutustuu muihin bloggaajiin näiden välityksellä. Pöydästä sen verran, että se kyllä lämmittää edelleen mieltä :), siis ainakin itse olen tykännyt.

   Poista
 2. Kiitoksia haasteesta! :) Tämän lisäksi meinaan huomenna kuvata uuden kuvakulman kodista, haastetta varten siis. :)

  Lukaisin sinun vastauksesi ja huomasin, että Cadit kiinnostavat - osaatko jo jotain muuta vastaavaa ohjelmaa käyttää? Itse käytän tosi paljon Sketch Upia ja vaikka tykkäänkin piirtää käsin, niin tuon kanssa kalusteiden pyörittely on niin näpsää, että sillä hoituu suurin osa hommista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Liisa. Tykkään itsekin käsin piirtää tilakuvia, mutta ne vaan ottaa niin aikaa. Luonnostelussa kätevä. Sketch Upin tiedän, mutta en muista että olisin sitä kokeillut kunnolla. Kiitos vinkistä, olin ihan unohtanut sketch Upin. Periaatteessa osaan (?) archicadia ja autocadia käyttää, mutta harjoitella pitää vielä paljon. Lisäksi olen käyttänyt rhinoa ja intericadia. Intericadi on ollut eniten käytössä :)

   Poista
  2. No hoksasin juuri, että luin väsyneenä väärin tuon kirjoittamasi - eli että osaatkin niitä siis jo käyttää jonkin verran . :) Mikä noista ohjelmista on suosikkisi käyttää ja mistä tulee mielestäsi parhaan näköistä jälkeä (jos osaa käyttää :) )?

   Poista
  3. Varmaan makuasia että mistä tykkää. Kun ajattelan kulukavereita, suunnittelijafrendejä niin tuntuu että kukin tykkää vähän erityyppisisiä jutuista. Joku tykkää käyttää Rhinoa - toinen Archicadia jne..Tutustumalla oppii huomaamaan mikä sopii itselle parhaiten.

   Poista
 3. Kiitos haasteesta! Täytyy toteuttaa pikimmiten... Itseäni muuten kiinnostaa nuo ohjelmat, joilla voisi suunnitelmia tehdä. Ehkäpä kertoisit niistä kokemuksia lisää joku kerta...? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu Susanna :). Niin kyllähän nuo ohjelmat helpottaa tosi paljon ainakin jos projekteja joihin tarvii tiloja hahmotella. Pitääpä laittaa korvan taa muistiin, josko jossain vaiheessa ehtisi niistä jotain kertoilla :)

   Poista
 4. Kiitos sinä ihana haasteesta, mutta olen tosi, TOSI huono niihin vastaamaan. Ethän pahastu jos jää vastaamatta...:)
  Tuo pöytä on ihana ja koko tämä blogisi...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrä hyvin Irmastiina. En mitenkään pahastu. On itselläkin jäänyt väliin näitä ja sepä se on paras, että kukanenkin oman fiiliksen mukaan haasteisiin tarttuu :)

   Poista
 5. Kiitos haasteesta, se onkin tuttu jo ennestään!
  Ihana pöytä! Meillä on nimittäin samanmallinen keittiössä, siipan tekemä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska kuulla Black Rose. Meillä on selvästi samankaltainen maku pöytien suhteen :)

   Poista
 6. Oletkin juuri vastaillut haasteeseen, mutta laitoin sinulle kuitenkin blogissani haasteen. Se oli mielestäni vähän erilainen ja aika kiva :) Iloista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos kivasta haasteesta Susanna :) Tartun mielelläni siihen. Se on todella kivasti erilainen. Kävinkin jo aiemmin sen kurkkaamassa. Mukavaa alkanutta viikkoa :)

   Poista