Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Auringon kajoa.. ja siniseen hämärään vaipuvaa luontoa
 sai tänään ihailla olan takaa.
Koulussa sain ensimmäisen täysin itse suunnitellun, todellisen, oman huonekalusetin tehtyä rhinolla ja olen niin tyytyväinen siitä.
Se tunne kun joku tuntuu todella vaikealta ja se fiilis kun palaset alkaa loksahtelemaan paikalleen, että näin ja näinhän tämä meneekin. Innostuin tekeen kotona sitten vähän enemmältikin :)
Aikuisena oppiminen on jotenkin niin erilaista, kun tavoitteisiin pyrkii
niin eri motivaatiolla kuin silloin parikymppisenä.
 
            Mukavaa sunnuntai-iltaa ja pian alkavaa uutta viikkoa  itsekullekin :)

                         T. SH

4 kommenttia:

 1. Opiskelin tässä pari vuotta matkailualaa. Huomasin sen itsestäni, että kaikki tehtävät ja harjoitukset piti tehdä täydellisesti, vähempi ei itselleni riittänyt. Tai jos tentistä ei tullut täysiä pisteitä, se tuntui kamalalta. Nuorena en tosiaankaan ottanut opiskelua ihan noin vakavasti. Mikähän se on että näin vanhempana pitää pyrkiä täydellisyyteen, vaikka vähempikin kyllä riittäisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo kuulostaa niin tutulta. Vähempi ei riitä ja hulluinta on se, että kaiken pitää tehdä kuitenkin lyhyemmässä ajassa (työ, perhe) kuin nuorna. Ja silti ei voi löysätä. Onkohan täydellisyyteen pyrkiminen meidän naisten riippakivi :), tuntuu että miehet osaa ottaa lunkimmin.

   Poista
 2. Kaunista talvista idylliä siellä päin. Täällä ei lunta ole vielä ollenkaan. Totta, että vanhempana opiskeluun suhtautuu eri tavalla kuin nuorena. Itse valmistuin hoitoalalla melkein parikymmentä vuotta vanhempana kuin opiskelutoverini ja huomasin, että vaatimustaso oli ihan erilainen minulla vanhempana, kuin juuri peruskoulunsa päättäneillä tyttösillä. Totta myös, että aina ei ehkä tarvitsisi pitää sitä rimaa ihan niin korkealla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Krisse :) Ihanaa että ollaan saatu hiukan lunta. Kivasti antaa kaivattua valoa. Sepä se on että löytää sen sopivan tasapainon ja kyllähän sitä voi opetella. Mukavaa viikkoa :)

   Poista