Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kuormalava sohva valmiinaVihdoinkin... Tämä sohva ei ole hinnalla pilattu, ei se ole designea, tähän ei ole upotettu euroja poikineen. Silti tästä tykkään mä vaan niin...  Tätä lavaa olemma raahanneet vuorotellen ukkokultani kanssa autotalliin ja  ulos, autotalliin ja ulos. Minä raahasin talliin suojaan/ kuivumaan ja mieheni taas oli katsellut että miksi tuo rotjake on taas tänne nostettu ja nosti sen pariin otteeseen pihalle takas.  Kunnes hän vihdoin ymmärsi, että se todellakin on meidän armas tuleva vierashuoneen sohvamme.    :)
 Nyt pähkäilen kuormalavasohvaa, pyörillä vaiko ilman? Ehdin jo ruuvata pyörät paikalleen ja ottaa ne kertaalleen poiskin. Ilman pyöriä saisi kaksi patjaa kasattua lavan päälle. Pyörien kanssa voisi kasata ainoastaan yhden patjan (nousee kahdella liian korkeaksi) ja alkuperäinen käyttötarkoitus (vieraspatjojen säilytin) menisi hieman mönkään. Pyörien kanssa ei myöskään ole niin tukeva, sillä sohvalla mittaa yli 2 metriä. Näinpä tarvitsisi lisätukea keskiosaan.

Niin ja pyörille olisi jo mielessä muuta käyttötarkoitusta, hmmm...                            
 Hyvää Joulua teille kaikille ja onnellista tulevaa vuotta 2014!
                                                    
                                                                            t. ♥ SH

32 kommenttia:

 1. Meilläkään ei mies ymmärrä tuota kuormalava hommaa, kun olen vihjaillut että niistä saa vaikka mitä kivaa aikaiseksi...varmaan pyörtyisi, jos hankkisin meille noita lavoja... Hieno idea tuo lava vieraspatjojen säilytykseen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kyllähän se hieman vaatii totuttelua - ajatus kuomalavasta huonekaluna. Sitten kun näkee konkreettisesti, mitä kaikkea niistä saa niin hyväksyntä on tullut ainakin täällä :)

   Poista
 2. IHANA! Olen yrittänyt taivutella meidänkin miesväen tähän ratkaisuun. Kiitos siis näistä kuvista - tulen varmasti käyttämään tätä postausta apuvälineenäni ;). Ja ääneni menee pyörälliselle versiolle. Vaikka käytännön perustelut ovatkin hyvät ilman pyöriä, minusta ne tekee siitä jollain tapaa enemmän huonekalumaisen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pyörällinen versio oli alkuunsa minunkin ykkösajatus, mutta käytäntö sanoisi (saisi kaksi patjaa päällekkäin eikä nousisi liian korkeaksi) että ilman pyöriä... Katsoo nyt kuin käy :)

   Poista
 3. Hei! Topsi kiva blogi. Hmm, en kyllä osaa valita onko pyörällinen vai pyörätön parempi. Kumpikin näyttää kivalle, mut pyörät OIS kyllä käytännöllisempi ehkä? Ja ai sä opiskeletkin? Kiva tuo tehtävänanto-postaus tuolla alempana.
  - Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukusta -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Helena ja kiitos kommentista. Siis sepä se on että kummassakin vaihtoehdossa ois puolensa. Vielä reilun +- vuoden verran opintoja jäljellä, sitten saisi huokaista sen osalta :).

   Poista
 4. Varmaan tukevampi ilman pyöriä, mutta pyörät helpottaisivat siivousta. Hyvää adventtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, pyörillä saisi liikuteltua mopin alta herkemmin. Imuri tosin mahtuu noista sivun rakosista vaivattomasti :)

   Poista
 5. Hei! Tulinpa vastavierailulle ja voi että kun sulla on ihania juttuja täällä. Taidanpa jäädä seuraamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Senja kiitos sanoistasi ja Tervetuloa joukkoon :)

   Poista
 6. Ihana idea tehdä kuormalavoista sohva! Minä ehdottaisin ilman pyöriä, eipähän liikahtele turhia. Tunnelmallista joulun aikaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman pyöriä on kieltämäti paljon tukevamman oloinen ja käytännöllinen osa minussa vaatiikin sitä jäämään ilman pyöriä :D

   Poista
 7. No tuohan vasta onkin designia parhaimmillaan!! :) Aivan ihana sohva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kommentista Sanna ja kyllä se jotenkin sopii omaan mielikuvaan - mitä sillä tilaan hain :). Ja tsemppiä kovasti "Suomen kaunein koti" haasteeseen <3

   Poista
 8. Hieno sohva ja hyvältä näyttää ilman pyöriäkin. Meilläkään ei isäntä ymmärrä kuormalava-designia, vaikka olen kovasti yrittänyt sille opettaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ehkä nämä on vaan meille niin tuttuja juttuja kun näitä on jo pitkään/vuosia blogeissa pyörinyt. Näissä toteutuu kierrätys ja ajatus ettei kaikkea tarvi hankkia uutena :)

   Poista
 9. Hei uus lukija moikkaamassa! Ihan mahtava sohva!!<3 meillä on tuollainen terassilla mut ompa makee sisälläkin. Jatkan vanhempien postausten lukemista
  Mukavaa joulunaikaa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka Niina ja tervetuloa lukijaksi. Pitääkin käydä tutustumassa sinun kuormalaversioosi pikimmiten :)

   Poista
 10. Aivan ihana, ja niin upea kokonaisuus senkin takia kun itse runko on rouhea ja päälliset on todella tyylikkäät ja pehmeät!! Aivan ihana sohva teillä - todella kutsuva päiväunille!! :) Vau! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rouheus se noissa lavoissa viehättääkin ja kiitos sanoistasi. Kävinkin juuri ihastelemassa ihania jouluherkku leivonnaisiasi blogissasi, suosittelen lämpimästi muillekin :)

   Poista
 11. Aivan ihana sohva! Juuri ihanan elämää nähnyt!!! Minäkin uutena lukijana jään pyörimään sivuille :) Ihanaa joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan Laura :). Elämää nähnyt todella ja sehän se parasta noissa lavoussa onkin. Samoin sinulle ihanaa Joulua :)

   Poista
 12. Nämä DIY-ideat ovat aina niin kivoja:)
  Ihanaa joulunaikaa♥
  Jouluhalein SisustEllen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myöhässä tulee vastaukseni, mutta oikein Ihanaa tätä vuotta :)

   Poista
 13. Niin ihana! Mukavaa joulun jatkoa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta ja ihanaista tätä vuotta myös sinulle :)

   Poista
 14. Ihana sohva! Kiva kyllä pyörien kanssa, mutta varmasti kätevämpi ilman..
  Ihanaa loppuvuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Liisax ja onnellista vuotta 2014. Totta kätevämpi on ilman pyöriä. Ei heilu eikä nitku vaan lepää tukevasti maan rajassa :

   Poista
 15. Tuo sohva on aivan upea, niin ihana idea! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista. Varapatjojen säilytys ongelma on nyt ainakin ratkenut :)

   Poista
 16. Kuormalavoista saa niin kaikkea ihanaa tehtyä!
  Täys kymppi tuo sohva <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, niistä saa ihan mitä vaan :)

   Poista