Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Seinien purkua, uuden rakentamista


Koulutehtävänä oli löytää pohja, tehdä suunnitelma jossa puretaan seiniä + rakennetaan uutta, kantavia seiniä unohtamatta.
 

 
Saareke valettaisiin epoksihartsista. Liesituuletin olisi kevyt "leijuva" malli vaijereiden varassa, uutta teknologiaa -  joka toimisi tunnistimilla. Käryä - menisi itsestään päälle ja sitä rataa...


 

Keittiön ovet olisivat mustaa ja punaista lasia, valkoisella corian- tai epoksitasoilla. Yläkaappeina hyllyt ( wanhoista tuvan lankuista kierrätetyt) Kylmäkalusteet olisivat laatikkomallia saarekkeessa,  ulosvedettävinä laatikostoina tai "ovimallina". Ovimalli hilautuisi ulos apteekkarinkaappi tyylisesti.
Esim. norcoolin jääkaappilaatikosto vaihtoehdosta voisi löytyä sopiva malli.

Porrasaskelmat olisivat mustaa metallia. Lasia olisi askelten välissä samoin ehkä kaidekin voisi olla lasia metallipienojen vaihtoehtona... Vanhat hirret tai laudat olisi jostain purkukohteesta. Irtokalusteina mm Ilmari Tapiovaaran klassikoita jne...  Suunnittelu on niin parasta, eikö totta .. :)

Nyt alkoi koulusta joululoma, tosin työkuviot vielä jatkuu. Miten teillä, joko olette saaneet lomavaihteen päälle ? :)

9 kommenttia:

 1. ♥ Harmi, etteivät kuvat satu nyt näkymään, taitaa johtua tietokoneeni ongelmista... Mutta toivottelen sinulle oikein mukavaa perjantaita!

  VastaaPoista
 2. Huomasin juuri saman, että kuvat hävisi jonnekin. Täytyy toivoa että on hetkellistä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Latasin uudelleen kuvat ja näköjään Explorer selaimella näkyy normaalisti kaikki kuvat itsellä. Chromella ovat ikään kuin hävinneet? Outo juttu...

   Poista
 3. Tämmösiä koulutehtäviä olisi kiva tehdä:)
  Pikkuhiljaa alkaa olla lomavaihde päällä.
  Mukavaa perjantai-iltaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa mukavalta ja rentouttavaa perjantaita sinne myös. Nämä tällaiset tehtävät on sieltä mukavimmasta päästä, joukkoon kyllä mahtuu sitten niitä ei niin kivoja juttuja myös :)

   Poista
 4. Onpa hauskanoloinen tehtävä:)! Ja tuollainen tietokoneohjelma olisi kiva, jolla pystyy laittamaan suunnitelmat konkreettisimmiksi:)! Hyvältä, tyylikkäältä ja kotoisalta näyttää suunnitelmasi!

  Rauhallista joulunodotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi. Kyllä ohjelmilla piirustaminen on nopeampaa kuin käsin piirustaminen, vaikka ohjelmissakin omat haasteensa. Mukavaa viikonloppua :)

   Poista
 5. ♥Nyt kuvat näkyy :) ja hienoja onkin! Ihanaa joulun aikaa Sinulle♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että saatiin näkyviin. En ymmärrä mikä katkos tässä oli ja sitten kuvat taas tupsahti paikalleen? Samoin sinulle mukavaa joulunaikaa..:)

   Poista