Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Talven lumoa
Talvisen luonnon karua kauneutta. 
Luontokuvat on ottanut tyttäreni.Yhdellä näistä neidin kuvista otan osaa ihanaisen huvikumpuliving blogin haasteeseen "ota yksi kuva samasta kohtaa joka kuukausi kesään saakka". Kuva on niin samasta kohtaa otettu kuin itse syksyllä ottamani, että pakkohan se oli tässä hyödyntää  ;).

Haastetta en laita erityisesti kenellekään tällä kertaa, jokainen lukija voi napata sen halutessaan tästä itselleen toteutettavaksi.  :)

(syksyllä otettu kuva alla)9 kommenttia:

 1. Upeita kuvia! Talvinen luonto on niin kaunis, vaikka värejä on joskus niin vähän, että värikuvakin voi näyttää mustavalkoiselta. Hieno postaus, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, talven värisetti on aika niukka, mutta ehkä se tekeekin kuviin sellaisen oman juttunsa.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Lunta ei ole paljoa, mutta talveksi tunnistaa :)

   Poista
 3. Upeita kuvia :) Kivaa verrata tuohon toiseen kuvaan, kyllä se luonto vaan muuttuu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, yllättävän paljon muuttuu jo kuukaudessa. Tosin näiden kuvien välillä aikaa on mennyt pikkasen enemmän. Tämä olikin kiva haaste kiitos siitä sinulle :)

   Poista
 4. Onpa kauniita luontokuvia. Onnittelut tyttärellesi! Otan itsekin kuvan joka kk:n ensimmäinen päivä samasta kohteesta eli riippapihlajasta sekä ulkosaunastamme. Kuvista näkee, miten maisema ja säätila vaihtuvat vuoden aikana. Erittäin hauska oivallus, joka kannattaa toteuttaa.

  Lempeää joulunalusaikaa ja onnellista joulua Sinulle ja rakkaillesi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sanoistasi, välitän tytölle terveiset. Mielestäni hänellä on hieman silmää kuvata, vai tuntuuko se vaan äidistä aina niin :). Olen yrittänyt joskus ottaa samantapaisia luontokuvia kuin hän, mutten vaan saa samanlaisia :D. Samoin sinulle Piipe, Ihanaa ja rauhaisaa Joulua!

   Poista
 5. Aivan ihania talvikuvia, kyllä se vaan osaakin olla kaunista!! :)

  VastaaPoista