Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Projektikuvia sisustuskohteesta Osa I
Tässä esittelen tiivistetysti muutamalla kuvalla yhden kivan projektin.
Kyseessä yksikerroksinen Kuura 134 B -talomalli.
Pintamateriaaleissa suosittiin selkeitä ratkaisuja ja värimaailma toteutettiin asiakkaan toiveiden mukaisesti.
Ylinnä 1 kollaasi ko kohteen, pääosin HomeNordin pientuotteilla toteutettuna. Ihania tuotetita, pääsosin TineK;n valikoimista, joilla luodaan pelkistettyynkin tilaan kodikas, lämmin ja persoonallinen tunnelma.                                                              
About a Lounge Chair High AAL 92 nojatuolista tarkemmin täällä. Piensisustustuotteet Homenordin valikoimista

Valokuvatapetti yhden makuuhuoneen seinällä


                                        Alin kuva; Keittiömaailma

Suunnittelukuvat olen toteuttanut ICAD;lla.

Tällaisin tunnelmin :)

SH
                                           
   

12 kommenttia:

 1. Näyttää ihanilta noi kuvat ja mikä harmonia niissä on. En tiedä mutta minua kiehtoo tällähetkellä jotenkin tuo selkeys ja yksinkertaisuus ja värittömyys :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selkeys on sikäli kivaa, että se antaa niin paljon muuntelumahdollisuuksia :)

   Poista
 2. Näyttää hyvälle, viihtyisin minäkin tuolla 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, tosin näiden kuvien jälkeen tuli muutama pikku juttu joka muutti sisustuksen loppuviimestelyä hieman erilaisiksi kuin alkujaan ajateltiin. Kyse on taiteesta, palaan oikeiden kuvien kanssa asiaan myöhemmin :)

   Poista
 3. Oli kumminkin pakko nyt kesken työpäivän tulla tänne kurkkaamaan ja voi vitsit, mutta oot tehnyt hyvää jälkeä! Ihanan harmoonista ja selkeää ja silti kodikasta. Ja taitavasti piirretty.
  Onko toi ohjelma siis InteriCAD, jolla teet? Onko sun mielestä helppokäyttöinen? Entä kallis?
  Mua kiinnostais ihan hirveästi kaikki käyttäjäkokemukset, kun oon tähän asti tehnyt SketchUpilla, joka on mun mielestä ihan kelvollinen ja älyttömän helppokäyttöinen, mutta eihän sillä näin hienoa jälkee tuu, kun on kumminkin ilmaisohjelma.

  Onnea kivalle projektille :). Mun tarvii yrittää jossain kohtaa tulla lukemaan enemmän näitä sun juttuja. Työt vaan meinaa haitata ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Annukka, jep kyllä. Heillä useampaa versiota saatavilla ja kyllä hinnat ko ohjelmalle ovat karkeesti sanottuna kolminumeroisia. Kannattaa ottaa jos tätä harkitsee uudemmpia versioita kuin esim itsellä. Oman opettelunsa tämäkin on vaatinut, mutta jos hallitset jonkun vast. esim archicadin, rhinon tms niin saat haltuun tämän nopeasti. Itselle on sketchup vieras, pitäisi katsoo millainen se on ja sitten tietäisi enemmän sanoa. Palataan asiaan vaik myöhemmin :)

   Poista
 4. ♥vau, miten ihania juttuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Riitta ja kiva kuulla :)

   Poista
 5. Upeita juttuja, näyttää kauniilta! Voi mun työhuoneessa tuolla Aveon konttorilla on juuri tuo sama valokuvatapetti ja se on niin ihana tykkään sen tuomasta tunnelmasta kovasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on tosi kiva tapetti ja tässä heillä oli 2 versiota joista he valitsivat lopulta tuon missä punainen vene. Se sopikin tosi hyvin sillä huoneeseen sijoittui mm. isoäidin aikoinaan tekemä upea veneen punainen nukkamatto.Olivat tosi kivat yhdessä. Laitan jossain vaiheessa muutaman oikean kuvan kohteesta. Mukavaa viikonloppua :)

   Poista
 6. Ompa mukava kun kommentoit blogiania niin minäkin löysin sinun ihanan blogisi!! Niin rauhallisia ja tunnelmallisia ylläolevat kuvat, muttaisin tuonne vaikka tältä istumalta! :) Jäänkin tässä selailemaan, mitä muuta mukavaa blogistasi löytyykään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Vilttitossu ja kiva että tulit pyörähtämään :)

   Poista