Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tuoliin uusi kangas

Tämä tuoli on kirpparilöytö vuosien takaa. Tuoli ei periaatteessa ole tippaakaan minun tyylinen, l. on aivan liian krumeluuri, koukeroinen ja koristeellinen. Välillä ihmettelenkin, että miten se on meille eksynyt :D. Jostain syystä silti pidän tästä, ehkä se on vaan niin erilainen ja sillä tavalla haastava
 Ajattelin kangasta vaihtamalla tehdä tähän päivityksen. Alkuunsa puuosat olivat punaruskeat, ne olen jo käsitellyt mustaksi. Beigeruskea ruutu on liian vaisu, ei vaan istu  mitenkään. 
Ei siis mitään pikkusievää, vaan jotain mieluummin rentoa, rouheaa tarttis keksiä. Valkoinen tai naturel pellava voisi olla vaihtoehto, tai värikäs tilkkupäällinen...
 
 
Arkieteisessä... 
Mitäs se sitten mahtaa ollakaan? Kuulisin mielelläni ideoita kankaan tai materiaalin suhteen :)

Olen tosi huonosti ennättänyt tänne ja nyt on muutama päivä vapaata ja oikein odotan että pääsen lukemaan teidän päivityksiänne. Koulussa on ollut todella työseviä juttuja  ja illat ovat menneetkin pikkutunneille tehtäviä naputellessa. Työssäkäyvän mamman opiskelu on välillä sitä että huomaa useinkin  kellon olevan puoli kaksi yöllä kun saa jonkun tehtävän valmiiksi. Mutta, kuten sanottua, haasteita pitää elämässä sopivasti olla :).

 Oikein mukavaa huhtikuuta ja tervetuloa uudet lukijat  <316 kommenttia:

 1. Minusta tuloli on kaunis! Ja tuo tapetti aivan ihana..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoli on tällä hetkellä "en tiedä tykkäänkö vaiko ei" -sarjassa. Luultavasti tykkään kun vaihdan päällisen johonkin toisentyyppiseen. Tapetti kuvaa Pariisn kaupunkia jonne liittyy taas kivoja muistoja :) Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. ♥aivan ihana tuoli!..ja tapetti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kivaa lauantaita! Hain Talo&koti lehden ja siel oli kiva juttu sinusta ja upeat kuvat :)

   Poista
 3. Entäs tummanharmaa pellava? Aikas rouhee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä idea. Jotain rouheaa sen pitäisi mielestäni myös olla. Uusimmassa Jeanne d´arch Living-lehdessä oli sivulla 33 ja 34 tuoli jossa samaa tyyliä. Ko tuolista oli tekstin mukaan poistettu päällyskangas ja jätetty karu sisäkangas näkyviin. Jotain sellaista tavoittelen, ehkä.. :)

   Poista
 4. Tuoli tuo hauskaa kontrastia, jos teillä muuten selkeämpiä huonekaluja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ehkä se juuri siksi edelleen pyörii nurkissa :). Ja uskon että tuo päälliskangas tekee paljon kun keksii siihen jotain ideaa... Mukavaa viikonloppua :)

   Poista
 5. Ihana tuoli, just minun tyylinen;) Mutta hei tuo on kaunis ja ihana kun on jokku hieman erillainen juttu kodissa. Laittaisin tuohon joko sellaisen vaalean harmaan pellava päällisen, tai vastavuoroisesti voimakas turkoosi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaaleanharmaa pellava olisi ajaton ja sitä jaksaisi katsoa pitkään. Ja oikeasti - hyvä idis tuo turkoosi päällinen. Saahan sen aina pois jos alkaa tökkiä. Jossain olen nähnyti värikkäistä tilkuista ommellun päällisen ja se oli oikeastii tosi hieno ja olisi ainakin lennokas :D. Voi olla että tuo harmaa vie kuitenkin voiton, niin sitten voi käyttää varatuolina missä vaan huushollissa :)

   Poista
 6. Kaunis tuoli! Ja teillä selvästikin ratsastetaan -jään seuraamaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa joukkoon :). Kyllä meiltä löytyy heppahöperöä saappaitten verran :)

   Poista
 7. Aivan ihana tuoli!! Mä niin rakastan noita koristeellisia tuoleja ja toissa viikonloppuna ihastuin yhteen pinkkipääliseen, mies vaan ei antanut millään sitä kotiuttaa. Joten mä hihkuisin pinkin puolesta, mutta kun päällystettiin uudella kankaalla meidän mummin vanhat tuolit niin yksi vaihtoehto oli ihana geometrinen mustaharmaakangas, oli todella persoonallinen muttei kuitenkaan liian raju. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhoissa tuoleissa on jotain niin sympaattista. Tykkään itse myös rikkoa sisustusta jollain rouheella tai vanhalla - jokatapauksessa poikkeavalla jutulla. Tulee mielestäni mielenkiintoa enemmän tilaan. Hyvä idea tuo geometrinen kangas. Ei tuollainen käynyt mielessäni ollenkaan. Hmm miten olisi sellainen siksak kuvio...Ja pinkki olisi aivan ihana. Katsoin että tähän kangas osat ovat helppo vaihtaa kun pohjat ovat kunnossa niin niille ei tarvitse mitään tehdä :)

   Poista
 8. Voi kuinka kaunista ja harmonista! Tuoli on todella kaunis ja sopii teille kuitenkin todella hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolissa on jotain joka kiehtoo, vaikka aina väliin ajattelen . että hävitän sen. Uusi päällinen antaisi kaivattua uutta imettä :)

   Poista