Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

puun, kiven ja klassikoiden kaunis yhdistelmä
Kauniit yksityiskohdat ja upea materiaalien vuoropuhelu tekivät tästä kodista arvokkaan, mieleenpainuvan, mutta silti kotoisan. Tämä oli sikäli erityisen kiinnostava,  että tämän kohteen sisustuksen että arkkitehtuurin oli suunnitellut sisustusarkkitehti Teemu Saukkonen & Partners Oy. Vuodenvaihteen tienoilla (jos kaikki hyvin menee) valmistun myös itse sisustusarkkitehdiksi. Se on ollut yksi monista tavoitteistani, joihin juuri nyt olen pyrkinyt. Valmistuminen tuo tietenkin iloa, vapautta, mutta myös vastuuta uudella tapaa. Mutta sitähän olen hakenutkin, uusia haasteita, eteenpäin menemistä ja kehittymistä alallani. 

Nyt on ollut monta projektia työn alla.  Aika on aika tiukilla välistä. Palailen näihin myöhemmin tarkemmin...

Rentouttavaa ja mukavaa viikonloppua teille kaikille ♥

Sike

14 kommenttia:

 1. Onpa kaunis koti! Ihanan lämpimältä näyttää taas kaikean valkoiseksi tai mustaksi käsitellyn jälkeen se, että puun annetaan olla oman värisensä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ihan totta. Puu on ajaton kaunis materiaali, kunhan se on sellaista puuta joka vanhenee kauniisti. Mänty kellastuu vanhetessaan niin se on aikas yök. Mutta Saarni yms... ovat tosi kivoja. Mustavalkoisuus on kyllä aika kulunut resepti, se ont otta. Esim. keittiön musta alaosa ja valkoinen yläosa akseli alkanut tuntumaan, että voisko olla jo jotain muuta :) Vaikka ne näyttääkin hyviltä, mutta esim. messuilla niitä näkee edelleen paljon... Me ollaan laumasieluja, halutaan tehdä samanlaisia asioita kuin muut :)

   Poista
 2. Voih, ihanaa että olet päässyt toteuttamaan itseäsi ja olet varmasti työssäsi erinomainen! :)

  Kaunis koti täynnä kauniita yksityiskohtia. Siistin näköistä jälkeä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maru, olen vasta oppijan roolissa. Opiskelija kun ollaan vielä, niin vielä on tämä syksy paljon uutta opittavaa ja työelämähän se on se paras opettaja. Kun muutaman kerran lyö päätään kiveen niin huomaa ettei samalla kaavaa kannata seuraavalla kerralla mennä :). Koulutus antaa työkaluja, mutta erinomaiseksi opitaan yrityksen, erehdyksen, onnistumisten ja epäonnistumisten myötä. ♥

   Poista
 3. Tuossa kodissa lepää silmä ja mieli. Sisustus on niin mun makuuni.
  Onneksi olkoon, olet jo opintojesi loppusuoralla. Tsemppiä
  loppurutistukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, tuolla lepäsi esteetikon silmä. Harkittuja juttuja paljon. :)

   Poista
 4. Oi mitä nojatuoleja tuolla kodissa on, kaunista ★

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eteisen nojatuoli oli kyllä aika veikee, muuten taisi ollakin tuttuja klassikoita :)

   Poista
 5. Kyllä nuo toimivat yhdessä! Niin skandinaavista ja ajatonta, tykkään! Hienoa, että olet kulkenut jo niin pitkän matkan, onnea kovasta työstä ja unelmien saavuttamisesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katri, keräilen potkua itselle että saan lopputyön pakettiin. Skandinaavinen ja ajaton - niin totta. Klassikot kestävät vaan aikaa niin uskomattoman hyvin,l. eivät ole pintamuodin tuulia :)

   Poista
 6. ♥tyylikästä, mutta samalla kodikasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, kyllä tässä kohteessa oli paljon kivoja juttuja:)

   Poista
 7. Se on jännä kun on asunut jo pidemmän aikaa ulkomailla tuo skandinaavinen minimalistinen tyyli ei tunnu enää omalta, minusta nuo kaikki kodit näyttävät kylmiltä ja epäkodikkaalta, en voi tälle mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoisen näkökulman nostit esiin. Olen joskus miettinytkin tuota, että miksi meille pohjoismaalaisille on kehkeytynyt tuo selkeyden kaipuu niin voimakkaasti? Johtuuko se meidän pimeästä talvesta? Eli halutaan vaaleutta, valoisuutta ja selkeitä muotoja valottomuuden ja pimeyden kontrastiksi. Tavallaan esim. kustavilaisuus oli jo aikanaan selkitymistä aiemmista koristeellisimmista ja runsammista tyylikausista. Sen jälkeen on menty modernimpaan ja modernimpaan. Mielestäni kokonaisuus ja persoonallisuus ratkaisee - oli tyyli sitten mikä tahansa. Moderni voi olla upea kokonaisuus kun ratkaisut ovat loppuun asti mietitty. Romanttisempi koti voi olla sitä myös, kun kaikki ovat oikeissa suhteissa.
   Kotona haen koko ajan kompromissia modernin ja pehmeämmän tyylin suhteen. Josainmäärin pidän kummastakin. Täysin moderni ei ole oman kodin juttu myöskään , ei tosin sovi meidän talon arkkitehtuuriinkaan. Toisaalta en kyllä tykkää liian rustiikkisesta tai kantrihenkisestäkään. Näinpä menen eteenpäin oman intuition ja fiiliksen mukaan :)

   Poista