Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Habitare osa I; Luona/GreenHouse/Smyygi/Fiskars


Luontoteemaiset, perinteiset jutut, design ja materiaalit vetosivat tämän vuoden Habitare -reissulla.
Luona hanmade/Puurauhala Oy;n vajat osui ja upposi kertaheitolla. Kyseessä siis varmastikin jo monelle tuttu perheyritys joka valmistaa mm. pihasaunoja, pihatuotteita, rentoja sisäkalusteita jne... Mielestäni aivan mahtavaa, pelkistettyä, viimeisteltyä, loppuun asti hiottua suomalaista designea.
Tutustu tarkemmin; Luonashop
Kuvat ovat kännykuvia ja laatu sen mukaista :)


Tästä kukkaruukku+kastelu järjestelmästä ehdin napata vain kuvan. Jos joku tietää tästä jotain enemmän, vinkatkaa kenen mainio sydeemi kyseessä?


Fiskarsin HerbGarden on nerokas ruukkujärjestelmä, jossa on päivänvalo-led valotanko keskellä. Led valaistus antaa kasveille riittävän valon kaikkina vuoden aikoina. Aaltokuvioitu pohjaratkaisu takaa valmistajan mukaan optimaalisen kosteuden. Yrttituki pitää kasvit pystyssä ja tukeen ujutettu kapillaarimatto puolestaan optimaalisen kosteuden. Yrttituet ja kapillaarimatto ovat lisävarusteita.

Guide To Green Housing/Green House Effect puolestaan suunnittelee ennakkoluulotonta uudenlaista nuorekasta designea viheralalle. Tässä yksi valloittava ratkaisu messuilta - viherseinä WALL/kotikasviseinä. Lisää yrityksen  tuotteista voit lukea täältä


Loviisan aitan osastolla  silmiini pisti ensimmäiseksi makee tapetti. Tapetti kuuluu Sandersonin syksyn uutuusmallistoon. Industrial henkinen valaisin kuuluu Hollantilaisen Frezolin valikoimaan


 Loviisan aittaSmyygin osastolta lähti mukaan kuparinen liina kotiin mukaan testattavaksi. Kupariliinalla ajattelin kokeilla mm. saunan kalkkitahrojen irroittamista. Smyygin kertoo olevansa urbaanin perinnerakentamisen ja sisustamisen erikoistarvikeliike. Laattavalikoimasta olisi kyllä helposti löytynyt soppeli vaihtoehto meidänkin kylppäriin, jos se vaan olisi nyt ajakohtaista. 

HabitareTerveisinSike

10 kommenttia:

 1. Upeita Habitare-poimintoja! Voi, kunpa olisin itsekin päässyt paikan päälle:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava Habitaressa oli piipahtaa, niin kuin aina. Joskin "kevyemmät" messut olivat tänä vuonna. Ennen kun messut olivat vain jokatoinen vuosi, ehkä uutta ehti tullakin enemmän :)

   Poista
 2. Olipas ihana päästä kuvien kautta messutunnelmaan! Toivottavasti pääsisin itsekin paikalle, nyt oon vaan kipeänä. Mutta näitä päivityksiä on ihana katsella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aina messuilta jotain uutta löytyy tai ainakin on kiva nähdä tuttuja ja vaihtaa kuulumisia jos ei muuten :) Paranemisia sinulle Laura!

   Poista
 3. Huikean kaunis ja kutsuva tuo Loviisan Aitan olkkari. Ihanan syksyiset värit.

  Kiitos, kun jaoit inspiroivat kuvat kanssamme!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loviisan Aitan osasto oli kyllä kiva ja Sandersonin tapetti ihastutti :)

   Poista
 4. Ääk, tuo halkosuoja on niin makee, ja just tuollaista tarvittaisiin meidän pihalle! Pitääkin ehdottaa tuolle halonhakkuusta vastaavalle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielestäni tuo on niin loistava. Jos meillä olisi yhtään modernimpi talo niin tuollainen ilman muuta :)

   Poista
 5. Kaikkea näyttäisi olevan tarjolla! Upeita laattoja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laatoista pidin minäkin. Vielä en ole ehtinyt kupariliinaa kokeilemaan. Ei kuulema naarmuta. No testaan sitä vanhaan lasiseen saunanoveen lähteekö kalkkitahrat. Kerron kokemuksista myöhemmin että toimiiko vaiko ei :) Kivaa päivää Satu :)

   Poista