Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tanskalaiskodin raikas tunnelma

Kuva: Tim Bjørn / Divaani
Kaksikerroksinen talo (80 m2) vanhalla siirtolapuutarha-alueella Tanskassa, lähellä Kööpenhaminaa... Kuvat: Tim Bjørn / Divaani. Toivottavasti kuvalinkit toimivat ja pääset linkkien kautta suoraan alkup.sivustolle.
 Mielestäni tässä on asiat kohdallaan.  Tykkään itse tosi paljon  tanskalaisesta designesta. Kaikkea on sopivasti, ei liikaa - muttei liian vähänkään. Ehkä mukavuuden haluinen minäni kaipaisi kuitenkin sohvan  tuonne  :) - mahtuisi kyllä.

Kaiteettomat portaat eivät menisi täällä meillä läpi. Kauniit ovat kyllä ja säilyttää tilassa arkkitehtonisen veistoksellisuuden.

Koti on kuvattu 2010 ja osoittaa taas kerran sen, että design ja harkitut yksityiskohdat kestävät aikaa.
Talon tarina on aika mielenkiintoinen. Taloa asustaa nyt muusikkopoika, mutta jossain vaiheessa eläköityvä äiti muuttaa kotiin. Voit käydä lukemassa tarinan täältä

Kuva: Tim Bjørn / Divaani

Kuva: Tim Bjørn / Divaani
Kuva: Tim Bjørn / Divaani
Kuva: Tim Bjørn / Divaani
Kahdelle sukupolvelle suunnitellun talon avainsanoja ovat yksinkertaisuus ja helppous. Se tarkoittaa vähän tavaraa, huolettomia materiaaleja ja paljon luonnonvaloa.

Inspiroivin tanskalaiskodin tunnelmin
mukavaa keskiviikkoa :)


Sike

13 kommenttia:

 1. Upea! Itse tykkään myös tanskalaisesta sisustustyylistä - juurikin noita mainitsemiasi ominaisuuksia - ja lisäksi leikkisyys ja uskallus - meillä Suomessa sisustetaan usein niin vakavasti ja hartaudella, että kaikki nyt varmasti olisi balanssissa;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on niin totta. On rohkeutta uskaltaa olla myös harkitun niukka materiaalivalinnoissa. Totta, leikkisyyttä voisi olla enemmän - onko kaiken oltava niin sliipattua? Mukavaa lauantaita :)

   Poista
 2. Mä aina ihailen noita portaita, joissa ei ole kaiteita. Kaunis ja ajaton koti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin makeat. Mutta valitettavan turvattomuutta myös. Ehkä tuohon voisi laittaa lasiseinän kaiteeksi ja säilyisi sama illuusio :)

   Poista
 3. Onpa kertakaikkiaan viehättävä koti. Viihtyisin! Juuri niin kuin sanot, palikat ovat kohdallaan!

  VastaaPoista
 4. Mukavaa keskiviikkoa. Täällä myös tanskalainen tyyli puree!!

  VastaaPoista
 5. Portaat ovat kyllä kivat!

  VastaaPoista
 6. Ihanan selkeää, mutta jotain pehmeää tuonne minäkin kaipaisin.

  VastaaPoista
 7. Kaunista ja selkeälinjaista! Upeat portaat :)

  VastaaPoista
 8. Upea koti ja mitkä maisemat!
  Rakastan tanskalaisia koteja, sitä valoisuutta ja luonnonmateriaalien
  taitavaa käyttöä. Kiitos kun jaoit nämä inspiraatiokuvat kanssamme!

  VastaaPoista
 9. Nyt vasta ehdin kurkistamaan blogiisi ja JEEES, sisustusta! Tykkään kyllä tuosta ilmeestä, mutta jollain tavalla räväkkä persoonani kuitenkin piristäisi sitä. Tykkään vaaleista pinnoista mutta kaipaan rinnalle elämää. Ja nuo prtaat ovat toki kauniit, mutta ei menisi läpi meilläkään. :D Ihailen kyllä ihmisiä jotka voivat tuollaisia kulkematta ilman että menevät selkä kiinni seinässä :'D

  VastaaPoista
 10. ♥vauuu, ei voi kuin huokailla ihastuksesta!

  VastaaPoista