Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nappula kyntteliköstä...Iittalan tuotannosta  on  löytynyt vuodesta toiseen,  upeita tuotteita laidasta laitaan. Yksi tämän hetken uutuuksista on  Matti Klenellin suunnittelema Nappula -kynttelikkö.  Posti kuljetti arvontavoittona saamani kynttelikön kotiimme viime viikolla. Käynti Habitare -messujen Avotakka osastolla oli näin onnekasta tänä vuonna.

  Tämä ei olekaan mikä tahansa peruskynttelikkö, vaan tässä on aidosti enemmän, sillä  Nappulakynttelikössä  voi polttaa mieltymysten mukaan eri kokoisia pöytäkynttilöitä tai jos tykkää ennemmin tunnelmoida  tuikuilla/lämpökynttilöillä niin sitten niitä, taikka sitten kapeita perinteisiä kruunukynttilöitä. 
  

Mikäs sopisi paremmin pimenevään lokakuun iltaan, kuin kynttilöiden tuike...

Lämpöisin terveisin

Sike

26 kommenttia:

 1. Onpa kaunis kynttelikkö. Mukavaa, että muuttamalla esim kynttilöiden värin; voi luoda ihan toisenlaisen tunnelman ★

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta ja samaa ajattelin itsekin. Katselin värikkäitä kruunukyntteleitä, että miltäköhän näyttäisi kun kaikki olisi erisävyjä tai saman sävyn lähivärejä? Voisi olla aika hauska kokonaisuus :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. On kyllä ja olen kovin onnellinen tästä :)

   Poista
 3. Tosi, tosi kaunis ja sopii teillä paikoilleen kuin nenä päähän! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maru ja tämä on niin tukevakin ettei huoju vaan on jykevästi pöydässä kiinni .)

   Poista
 4. Onneksi olkoon upeasta kyntteliköstä!
  Se sopii kotinne tyyliin ihan täydellisesti.

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Teija ja mukavaa loppuviikkoa ♥

   Poista
 5. Tämä kynttelikkö on kyllä kaunis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on jotain, ihan oikeasti. ihana kerrassaan :) Hyvä Matti Klenell!

   Poista
 6. Ääk, nyt mä tulin ihan vihreäksi kateudesta! ; ) Toi on niin nätti kynttelikkö, mä hypistelin sitä pitkään eräässä liikkeessä ja huokailin kun oli niin hintava. Onnea voitosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna. On aika hintava ja en olisi itsekään raaskinut ostaa ja siksi tällanen voitto lämmittääkin mieltä. Mutta nyt vaan arvontoihin osallistumaan, en minäkään ole ikinä ennen mitään voittanut, mutta joskus Aku Ankan tuurikin voi kääntyä hetkeksi :)

   Poista
 7. Upea!
  Kiva, että siinä voi polttaa monenlaisia kynttilöitä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä puolesta pidänkin tässä eniten. Pitää laittaa räpsyjä sittemmin myös tuikkujen ja kruunukynttilöiden puolelle. Ainakin instagramiin, että miltä näyttää niiden kanssa :)

   Poista
 8. Hei, aika kätevää! Juu kyllä vaan elävä valo kuuluu meidän suomalaisten syksyyn ja talveen, itse olen poltellut pihalla läjäpäin kynttilöitä :) ja soihtuja.
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. Kaikki roihut nyt palamaan tunne tammikuun loppupuolelle saakka. Kyllä kaamosmielet pysyy kaukana näillä resepteillä. Sitten roihuista on saanutkin tarpeekseen puoleksi vuotta. :)

   Poista
 9. Vau, mikä tuuri sulla♡ Ihana kynttelikkö!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi ja tämä onnekkuus ei todellakaan ole tavallista. Mutta nyt Habitaressa onni osui kohdalle l. kannatti piipahtaa siellä jo tämän vuoksi :)

   Poista
 10. Todella kaunis ja sopii upeasti teille. Onnittelut voitosta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maria ja ihanaa lokakuuta sinulle :)

   Poista
 11. Voititpa ihanan kynttelikön!

  VastaaPoista
 12. Onnittelut. Nappula-kynttelikkö ei puhutellut minua yhtään mainoskuvissa. Nyt sen sijaan kynttelikkö näyttää ihan toisenlaiselta, kun näen sen aidossa ympäristössä. Aika kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kuvissa en minäkään sitä aiemmin kovinkaan noteerannut kummoiseksi. Mutta Habitaremessuilla ihailin ja ihastuin tähän todella. Ja nyt olenkin niin iloisesti otettu tästä voitosta.

   Poista
 13. Tunnelmallisia kuvia! Olen samaa mieltä, että kynttelikkö näyttää sinun kuvissasi vielä paremmalta kuin aiemmin näkemissäni kuvissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Karin. Voi olla että tämän mittasuhteet tulee näin paremmin esille. Tämä on suhteellisen iso, muttei liian hallitseva kuitenkaan :)

   Poista