Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Taide luo tunnelmaa uudiskohteessa


Makuuhuoneessa pintamateriaalit valmiina

  Kuvataitelija Eeva Saineen öljyvärityöt tuovat oman lisänsä tähän kotiin. Ihastuin itse näihin töihin tosi paljon. Jotenkin niiden tyyli istuu mielestäni kokonaisuuteen hyvin.  Olemassa oleva taide ja vanhat persoonalliset huonekalut, tarkensivat sisustuksen suuntaa.

 Kuvat ovat valitettavasti otettu illan pimeimpään aikaan ja eivät laadultaan ole kovin hääppöisiä. Ainahan se olisi parempi päiväsaikaan kuvailla, luonnonvaloa hyödyntäen jos vaan suinkin mahdollista. Kuvaustaidoista puhumattakaan. Näillä kuvilla kuitenkin mennään eteenpäin :).   
Makkarin yhteydessä on tilava vaatehuone liukuovien kätköissä, jokanaisen ja miehen unelma. Sinne mahtuu kunnolla itsekin sisään päivän vaatesettiä valitsemaan. Tilassa on hyödynnetty korkea huonekorkeus kaapistojen suhteen kattoon asti.

Asukkaan isoäidin kutoma nukkamatto sopii MrPerswallin valikoimasta löytyneen tapetin rinnalle.

Tapetti näkyi hauskasti olohuoneeseen. Sohvalla istuessa voi lepuutella katsetta
järvimaisemassa :)

Tähän 2m korkeaan seinään on tulossa vielä pintakäsittelyä. 2/3 osa korkean seinän päälle
asennettiin myös epäsuoraa valaistusta

Takka valittiin Tulikiven mallistosta. Takan nimi on Aalto 2. Todella kiva, selkeä takka moderniin kotiin, joka ei vie paljoa tilaa. Takan pinnoite on samaa tyyliä suihkuntaustalaatan kanssa.

Pukeutumistila on tilava asunnon kokoon nähden. Sinne asukkaat teetti penkin, jota vielä odotellaan tässä vaiheessa.Mukavaa tätä viikkoa teille kaikille ;)

PS; HOUSE&koti löytyy nyt myös Facebookissa. 
Hieman opettelua on nämä tällaiset jutut, mutta joskos ne siitä alkaisi sujumaan ajan kanssa

t.SH