Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Musta RAR jäi, seuraavaksi katon maalausurakka


Musta RAR-keinu lopulta jäi.
Kiitos suuri teille kommenteista, oli tosi kiva kuulla mitä mieltä olitte väristä. Huomasin sittemmin, että olisi voinut laittaa muutaman lisäkuvan, niin olisi paremmin saanut ajatusta mihin kokonaisuuteen keinu tulossa. Kotimmehan ei siis ole ihan valkoinen. Mikäli olisi (kuten niistä muutamista kuvista olisi voinut tosiaan päätellä), valkoiseen olisin kallistunut minäkin, aivan kuten moni suosittelikin. 
Tummaa sävyä löytyy myös ja tähän settiin mielestäni musta keinu sopii hyvin.

Työhuoneen tumma seinä  näkyy olohuoneeseen ja siinä on samaa värimaailmaa kuin RAR-keinussa

OH;n taulu tuunattu vanhalle halppis kanvaasitaululle,
 maalaamalla päälle eri maalinjämiä. Saa toivottaa taulun virkaa kunnes keksii
jotain muuta tilalle
Tänään haettiin valkoinen kattomaali satsi.  Lähtötilanne on, että alakerrassa valkokuulotettu mäntypaneelikatto. Se on vuosien varrella tummunut ja tummunut niin, että näyttää jossain valaistuksessa jopa vaaleanpunaiselta. Toisinaan kellertävältä, kaikinpuolin yök.  Vähän oikiasti hirvittää homma, kun niin monet sanonu että se on vihonviimeistä työtä. Olisikin kiva kuulla, että onko teillä kokemusta ko projektista?
Oksasuutta  näissä kattolaudoissa onneksi suht vähän. Pihkaantuminenhan on se yksi kurjimmista jutuista, l. saattaa tulla valkoisen maalin läpi jos ko kohtia ei ole asianmukaisesti käsitelty.  Kaikki vinkit otettaan vastaan ? 

Mukavaa viikonloppua!

:)