Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Viirun ja Pesosen talossa 
 
 
Hei taas pitkästä aikaa! Varoitus heti alkuun, tästä postauksesta voi seurata "tavaraähky". Nimittäin tässä kohteessa ei mikään ole minimalistista. Kuvat otettu Grönä Lundin Tivolissa sijaitsevassa "Viirun ja Pesosen talosta. Muu väki viihtyi huvipuistossa, mutta minä jumahdin tähän taloon. Talo oli niin hauskasti sisustettu Pesoskirjojen kuvituksia mukaillen.
Kaikki näytti hyvin samanoloiselta - kuin kirjan sisään olisi astunut.  Ja minähän en vaan voi vastustaa tällaisia, mielikuvituksellisiin lastenkirjoihin perustuvia asioita :).
 
Pesos-kirjasarjan on luonut ruotsalainen Sven Nordqvist. Hän kuuluu niihin, joka myös itse kuvittaa  kirjansa. Pesosen hahmossa kiteytyy hauskasti "DIY"- l. tuunaus. Tähän Pesosen luovuuteen harva meistä yltää. Tästä ei voi muuta kuin ottaa inspiraatiota. Melkein mitä vaan voi hänen laillaan yhdistää tai kehitellä uudelleen. Oli helppo kuvitella parivaljakko seikkailemaan tähän taloon. Onneksi talossa ei liikkunut mitään "tekohahmo viiruja ja pesosia". Joskus on vaan paljon elämyksellisempää kuvitella hahmot itse tilaan kuin että siellä kulkisi näyttelijät esittämässä heitä.
 
 

Tivoli Grönä Lund

Lämpimästi tervetuloa mukaan uudet lukijat :) Mukavaa saada teidät joukkoon!

Lähiaikoina olisi tarkoitus vierailla asuntomessuilla hakemaan hieman toisentyyppisiä sisustusideoita ja katsastelemaan tuttavien ja kollegoiden sisustuksia. Deko-lehdestä katselinkin jo etukäteen ja mielestäni paljon kivoja kohteita tiedossa

Kuulemisiin♥

Sike