Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hektar/vaiko sittenkin Bell -valaisin


Nude Bell Lamp - COCO LAPINE DESIGN
Kuva; norman copenhagen Bell valaisimesta


Tällä hetkellä ruokailutilassamme on  roikkunut IKEA;n Hektar -valaisin. Välillä haaveilen  tilalle jotain muuta, esim. Bell-valaisimen muotokieli on jotenkin aivan ihana... Bell-valaisin on Norman Cobenhagenin valmistama  ja Andreas Lund & Jacob Rudbeck suunnittelema.

 IKEA;n massatuotannossa on se etu , että nämä ovat edullisia hankkia, kääntöpuolena taas niiden yleisyys. Hektar-valaisimen on suunnitellut Ola Wihlborg. harvemmin ehkä tulee ajatelleeksi, että IKEA tuotteidenkin takana on suunnittelija.  Pidän valaisimesta siksi, että sen koko onkin ollut tilaan täydellinen - huonekorkeutta kun on 3 metriä. Helposti valaisimet ovat tahtoneet jäädä liian ylös, mutta tässä ei sitä ongelmaa ole ollut.

Valaisimen koolla on väliä. Valaisin ei saa olla liian iso, eikä liian pieni. Se ei saisi olla asennettu liian ylös, eikä liian alas. Joskus kaksi valaisinta toimii paremmin kuin yksi. Pienikokoisia tai erikokoisia valaisimia puolestaan voi olla useampi ryhmässä..New Home Decor for March 2013 - ELLE DECOR


Kuva; Elle Decor
Beat Light Fat, black*

Mukavaa onkin lähteä huomenna aamusta ajelemaan kohti pääkaupunkia Habitareen. Josko sieltä löytyisi ideaa  mm.valaisin puolelle.

PS; valitettavasti en saa kuvalinkkejä kunnolla toimimaan, olen pahoillani. Toivottavasti sentään näkyy teille. Muutenkin blogger tökkinyt, onko lie vika meitsin koneessa vaiko yleisempi? 

Muukavaa viikkoa kaikesta huolimatta. Yleensä nämä blogioikkuilut ovat menneet ohi muutamassa päivässä :)


Sike