Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

peppi pitkätossun penkki löytyi(vihdoinkin)//31.1


Olen jo pidempään etsinyt oikeanlaista rouheaa, kulahtanutta penkkiä keittiöömme. Olen surffannut monet kirpparit ja nettiputiikit läpi - tuloksetta. Kuinkas sitten kävikään? Kun lähdet etsimään keittiöösi ruokavaakaa, se täydellinen Peppi Pitkätossun penkki käveleekin yllättäen vastaan. Pikaiset mittaukset vielä ja ..lopputulos on tässä. Oranssi kulahtanut maalikerros on niin samaa sävyä erään Astrid Lindgrenin satuhahmon hiusten kanssa, että liekö penkki ollut ittensä Pitkätossun käytössä - kukatietää : D Väri onkin ehkä niin parasta.


Väinö kissakin teki pikatarkastuksen penkille ja aikansa penkkiä kiertäessään ja haistellessaan antoi selvästi hiljaisen hyväksynnän :D. 

Kivaa viikonloppua kaikille!

terkuin

Sike31 kommenttia:

 1. Se on ihana, aivan ihana penkki. Kyllä monesti hyvää kotiin kannattaa etsimällä etsiä. Tietää kyllä sitten, kun oikea osuu kohdalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, se joku vaan kolahtaa tai sitten ei. Varmasti tämä on joillekin ihan karmea romu, mutta itse tähän ihastuin kovasti. Kulahtanut vie liian kliinisyyden pois täysvalkoisesta ruokailuryhmästä :)

   Poista
 2. Äidilläni on muuten ihan samanlainen ja samanvärinen penkki! Miksiköhän tuo istuinosa lienee oranssi....Pitääpä sanoa äidille, että säästää penkin minulle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau hienoa, jos et kelpuuta sitä itsellesi, niin tarjoudun mielelläni ostamaan :D Jaa hyvä kysymys miksi oranssi? Tässä penkissä on jalkaosassa on kyllä vanhan vihree väri alimpana, l. olisko se vihreä ollut ihan alkuperäine väri? Joutuuhan tuosta vähn rapsuttelemaan irtonaista maalia pois, mutta se mikä on kiinni lujasti saa jäädä :)

   Poista
 3. Hauskaa! Mainio pari seiskojen kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, toivoin itsekin että penkki toisi kaivattua rouheutta pöytäryhmään ja toihan se. Eli sellainen liian pakasta vedetty sisustus kun ei vaan ole mun juttu. Valkoinen pöytä, valkoiset tuolit ovat ihan ok, mutta nyt on hyvä näin vaihteeksi .)

   Poista
 4. Väinön hyväksyntä ennen kaikkea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan :) "virallinen valvoja" että kaikki on ok :D

   Poista
 5. Penkki ja kissa; yhtä suloisia molemmat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väinö on sellainen mukava kissaherra. Penkissä on passelisti sopivaa tunnelmaa :). Kivaa viikkoa Kristiina

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos Outi, rumankaunis tarkalleen :D

   Poista
 7. Ennemmin tai myöhemmin ne aarteet tulevat vastaan :) Hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanonta "toisen romu - on toisen aarre" toteutuu tässä kohtuulisen hyvin :) Mukavaa loppuviikkoa Cheri !

   Poista
 8. Oi kiva penkki!! Ja kiva raikas ilme täällä blogissakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Katri, penkki vaan osui ja upposi. Kiitos, kiva kun huomasit muutoksen, pienin askelin kohti omannäköistä blogisivustoa :)

   Poista
 9. ♥vau mikä löytö: ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi RiitaSinikka ja kiitos kommentista :)

   Poista
 10. Todella kaunis penkki ja voi kun näyttää just hyvältä tuolla!! Kyllä nyt kelpaa pöydässä istua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Ruut, olen harjannut nyt irtomaalin pois ja ihan kevyesti hionut pintaa. Nyt ei tarvitse pelätä vaatteiden repeävän noihin särmiin. Kivaa tiistaita sinne :)

   Poista
 11. Ihana löytö ja sopii hyvin teille. 😊 juuri sopivan rouheaa tyyliä. Kaunis kokonaisuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista ♥ Anni :)

   Poista
 12. Kaunis rouhea penkki! Sen täytyy olla myös aika kiva, kun on saanut Väinönkin hyväksynnän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta :) . Väiskillä on huvittava tyyli nuuskia aina uudet asiat perusteellisesti läpi. Uusia asia hälle on siis vaikkapa kaapissa jemmassa ollut vanha matkalaukku, lasten koulureppu joka ollut päivän pois kotoa (lapsen mukana koulussa).... Seuraava askel onkin nokkaunet uuden asian päällä. Liekö kissoilla tapana merkata "uudet" asiat tuolla tavoin ? :)

   Poista
 13. Ai herkku! <3 Het ko kyllästyt ja tarvit lisää tilaa voitkin kelekkoa tuon penkin meille säilöön. :) Ja Väinölle terkkuja, että ei niin ylypiästi kulkis häntä pystyssä pihan läpi vaan tulis joskus ees rapsutusetäisyydelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, Väiskillä selvästi reviirit laajentunu liiaksi. Tiedä häntä, missä asti viipottaa menemään :) Pidetään mielessä pennkiasia :D

   Poista
 14. Vastavierailulla! Onpas vain hieno penkki! :)

  VastaaPoista
 15. Aivan ihana!! Siis ihan mahtavan näköinen!!! ♥ ♥ Mun silmää niin viehättää kun yhdistelee vastakohtia, selkeää ja rouheaa! Me like!! ♥

  VastaaPoista
 16. Voi ei miten kaunista!! Ja on kyllä koko blogisi, tulen uudelleenkin vierailemaan :) Jos kiinnostaa niin käy kurkkaamassa omaa blogiani osoitteessa www.amandanunelmia.blogspot.fi
  Kommentit ilahduttavat ja lukijaksikin saa alkaa =)

  VastaaPoista