Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Keittiöideoita by Keittiömaailma//29.3.2015Vierailin jokin aikaa sitten Keittiömaailmassa ja monta kivannäköistä kaapistosettiä löytyikin heidän valikoimistaan. Kuvat ovat kännykuvia, l. ei niin kovin hyvälaatuisia ja sikäli eivät tee oikeutta kohteelle. Mutta näillä mennään eteenpäin - mitäs pidätte näistä "köökeistä" :)?

  

 
 
 

Keltaiset kaapistot ovat hauska uudentyyppinen värimaailma. Tosin käytönnönnaisena kyllä mietin, että kuinkahan niihin kyllästyisi ajan kanssa? Jokatapauksessa ihanan pirtsakat ja lähestyvään pääsiäiseen oikein sopivat :)

Mukavaa pian alkavaa viikkoa ja lämpimästi tervetuloa mukaan kaikki uudet lukijat ♥

Sike16 kommenttia:

 1. Mä tykkään tosi paljon tuosta missä ovet ovat ikään kuin upotetut ja runko näkyy ovien välistä! Kiva huomata, että Keittiömaailmaltakin löytyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään myös upotetuista ovista. ne ovat jotenkin kalustemaisempia. Ennen kaapit tehtiin niin. Ja ihanaa että näitä taas saa :)

   Poista
 2. Ai että miten upeita nuo harmaat onkin! Harmaan sävyt kilpaili meillä loppusuoralla valkoisen kanssa... valkoinen valittiin ja vaikka todella tyytyväinen valintaan olenkin, silti tuli nyt pikkuinen haikeuden tunne kun nuo kuvat näin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkoinen on hyvin aikaa kestävä. Eli hyvän valinnat teit :)

   Poista
 3. No ehkä pääsiäiseen sopiva keittiö ei olisi ensimmäinen valintani :) Tosin juuri ostettiin oranssi ulkogrilli. Muuten tyylikästä ja musta ja harmaa miellyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ei ehkä ensimmäinen, mutta aika ihana kuitenkin. Oranssi voisi kyllä sopia mainioasti tietyntyyliseen sisustukseen ja olla jopa aikaa kestävä :)

   Poista
 4. ♥oi että on ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä on niin kiva fiilistellä :)

   Poista
 5. Nyt itkettää kun hylkäsin vetimettömät laatikot myyjän painostuksesta.... Olis ne omaan makuun ollet paremmat, blääh :(

  Kiva blogi löytyi täältä! Mukavaa viikonaloitusta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei älä huoli, vetikkeettömät ovat olleet jo niin kauan pinnalla että nyt alkaa olla trendikästä laittaa taas vetimet. Hyvä sinä :)

   Poista
 6. Kivan näköisiä keittiöitä :) Ekan kuvan kaapiston pinta on aika jännä, kuten myös vaaleanharmaa retrohenkinen keittiö valkoisilla rungoilla. Itse taidan keittiöiden suhteen olla niin tylsä, että mahd. klassinen keittiö iskee eniten...ja pehmeä valkoinen...kaikkeen muuhun taidan kyllästyä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta, keittiötä ei kuitenkaan raaski kovin tiuhaan vaihdella. On se kuitenkin sen verran hintavaa. Mutta minuakin viehätti tämä betonimainen pinta ylimmässä kuvassa. Aivan ihana :)

   Poista
 7. Tuo harmaa, marmorinen pinta ensimmäisen kuvan alakaapeissa miellyttää silmääni erityisesti. Vai onkohan kyseessä sittenkin jonkin sortin betonijäljitemä? Enivei, ihana kuosi kuitenkin.

  Iloista pääsiäistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Betonijäljitelmää se oli ja itse myös ihastuin tuohon ihan mielettömästi :)

   Poista
 8. Näitä katsellessa tulee melkein keittiökuume 😊 Blogissani on pieni haaste sinulle. Mukavaa vkl!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi Anni ja kiva kuulla haasteesta. Käynkin sen heti lukemassa. En ole ehtinyt tänne pitkään aikaan kun oli tuo loputyön rutistus yms..

   Poista