Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Fiskarsin välineillä pihatyöt sujuvat | 13.7.2015


Sateettomina päivinä auringon pilkistellessä taivaalta - on ollut suoranainen ilo työskennellä pihamaalla kukkapuskien ja kasvimaan parissa. Rikkaruohot tuntuu aivan villiintyvän tästä ilmastosta :). Ruohokin voi hyvin - varsinkin kun leikkaamaan ei sateiden vuoksi ole päässyt kovin usein( vaikka ruohonpituus olisi sitä vaatinut).

Fiskarsin maaperän pihatuotteilla puutarhatyöt ovat sujuneet mukavasti. Maaperäntyöväline sarjaan kuuluva hara pitkine varsineen on tarkoitettu vaativammankin maan työstämiseen mutta toimii hyvin ihan peruskasvimaallakin. Pitkävarsi antaa mukavan työskentelyasennon. Hara sopii mainiosti myös haketettujen istutusten rikkaruohojen hävittämiseen ;)
Pihatöiden päätteeksi keräsin kimpun upeasti tuoksuvia lupiineja maljakkoon.
Kukkavarsien siistimiseen Fiskarsin mainiot Inspiration sarjan oksasakset olivat tosi kätevät

Mukavaa heinäkuun puoltaväliä teille lukijat !


Sike
*blogiyhteistyö

 

Ps: Muut Fiskarstuotteisiin liittyvät postaukseni löydät täältä
11 kommenttia:

 1. Rehevältä näyttää tosiaan sun kasvimaalla ja muutenkin. Ihan parasta, kun voi jotain viedä suoraan pihalta pöytään. Edes vähän. On jotenkin heti vähän niinkuin parempi ihminen, kun on itse onnistunut kasvattamaan jotain käyttökelpoista :)

  Ja tollanen pitkävartinen hara olis hyvä. Ei ole tullutkaan aiemmin mieleen, että harassa vois olla varsi siinä missä haravassakin :). Ei tarvis kyykkiä.

  Noi Fiskarsin pikku oksasakset mulla on kans aina pyöränkorissa (ja joskus takintaskussa, jos oon kävellen liikkeellä) mukana, kun ei koskaan voi tietää, mitä kivaa sitä ojanvarsilta bongailee. Lupiinit on täällä jo aika ränstyneitä, mutta ehkä horsmat on seuraavia keräilykohteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kyllä tietyt kasvit nauttineet tästä ilmastosta. Minun kasvimaa ei ole todella tainnut ikinä näyttää näin hyvältä. Ottaen huomioon että oli katselemattakin tuossa kolmen viikon ajan kun olimme reissussa. Sen verran satanut että luonto hoitanut kastelun :)

   Poista
 2. Fiskarsin puutarha työkalut ovat kyllä ihan vertaansa vailla. Meilläkin puskat saksitaan aina Fiskarsin oksasaksilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat kyllä niin mielettömät ja mielestäni monipuolisuus on ihan parasta. Mihin ikinä puutarhassa tarvitsee jotain niin Fiskarsilta löytyy apu tilanteeseen kuin tilanteeseen :)

   Poista
 3. ♥jo kuvat on niin kauniita!

  VastaaPoista
 4. Näyttää kyllä toimivilta ja onhan ne vaan parhaita :) nyt kyllä tekis mieli mennä poimimaan lupiineja, näyttää niin kivoilta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lupiinit ovat ihanan herkkiä tienvarsi kukkia :). Yllättävän voimakas tuoksukin vielä

   Poista
 5. Ihana piha mitä kuopsuttaa :) Ja varmasti se on mukavaa kunnon työvälineillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kyllä näillä kelpaa kuopsuttaa. Mukavaa elokuuta ♥

   Poista
 6. Kivaa kun kävit blogissa vierailemassa, täällähän on huikean upea blogi. Hieno muuten tuo pöytä. Meidän Osku lähettää Väinölle kovasti terkkuja ja meidän musta pantteri Onni myös.

  Liityinpä samalla lukijaksi, facetykkääjäksi ja taidanpa omaksi ilokseni täräyttää nuo muutkin some tykkäykset.

  Iloa päivään <3

  VastaaPoista