Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

RAR-tuoli ja lomasta pari sanaa | 4.8.2015Loma kului kiertäen Via Balticaa pitkin Puolaan ja Saksaan ( Viro-Latvia-Liettua-Puola-Saksa-Tanska-Ruotsi). Aikaa vierähti noin kolmen viikon ajan. Ajokilometrejä tuli reilut 5000 km. Matkasimme kolmen perheen komppaniana asunto-ja matkailulinja-autojen ryhmänä. Matkaan mahtui monta ikimuistoista hetkeä. Moneen kohteeseen jäi fiilis että tänne on tultava uudestaan. Virossa on tullut aiemminkin muutaman kerran käytyä mutta jo Latvia oli itselleni entuudestaan täysin vieras. Latviassa sydän jäi Jurmalan hiekkarannoille ja kauniiseen Riikan kaupunkiin. Latviassa Rundalen palatsi oli prameudessaan mieletön. Liettuan Kaunasin kaupunki taas ihanan satumainen sekoitus nykyaikaa ja historian havinaa. Puolassa tutustuimme niin paikalliseen maatilaan kuin ikihanaan Poznanin seutuun ja juutuimme mm. Varsovan ruuhkaan :D. Saksassa vietimme aikaa kahden suurkaupunkin - Berliinin ja Hampurin vahvassa tunnelmassa ja viivähdimme muutamissa historiallisissa kohteissa. Tanskaa ei voinut ohittaa pyörähtämättä Legolandiassa ja Kööpenhaminassa. Köpiksessä merenneidon ja pakollisten kaupunkinähtävyyksien jälkeen tuli piipahdettua muutamassa designputiikissa. Ruotsiin ajoimme Juutinrauman pitkien siltojen kautta ja poikkesimme mm.Vimmerbyssä. 

Kuvia otin paljon ja ajattelin niitä pikkuhiljaa käydä läpi ja loppukesän ja alkusyksyn mittaan postailla tänne blogin puolelle. Muutama kuva löytyykin jo Instagramin puolelta.

Kuukausi on taas vaihtunut ja toivotankin teille samalla ihanaa elokuuta lukijat <3


Sike

26 kommenttia:

 1. Kaunis tuoli. Pitääpä käydä instagramissa kurkkaamassa joko mä seuraan sua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva juttu. Käypäs kurkkaamassa :)

   Poista
 2. ♥Kaunis tuoli! Ihanaa elokuuta myös sinulle♥

  VastaaPoista
 3. Näyttääpä hyvältä tuo tuoli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakastan eameseiden designia <3

   Poista
 4. Kaunis tuoli ja kivan näköinen työnurkkaus !

  VastaaPoista
 5. Aivan ihana tuo tuoli. Näkisin mielelläni kuvia matkaltanne :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitan kuvaa kun ehdin tsekata kuvapläjäyksen läpi :)

   Poista
 6. Musta on hyvä vaihtoehto valkoisen lisäksi!Tulin vastavierailulle,tykkään todella paljon sun jutuista.Ja jään odotteleen lomakuvapostauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa Aikku <3 ja kyllä musta ja valkoinen vaan sopii niin moneen :)

   Poista
 7. Kokomustana tuoli on kaikista kaunein, siis mun mielestä :D samoin, hyvää elokuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös :) Jotenkin ryhdikäs. Kivaa tätä viikkoa

   Poista
 8. Via Baltica olisi haaveissa joskus ajaa, mieluiten moottoripyörällä. Niiden kanssa on vaan hieman hankala liikkua, koska yösäilytyspaikkojen turvallisuus on vähän niin ja näin. Ehkä tyydyn vain autokyytiin, jos niihin maisemiin lähden :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta - tuo turvallisuus on kyllä mikä kannattaa huomipida. Yövyimme vain vartioidulla alueilla. Palaan tähän aih blogin puolella syssyn mittaan :)

   Poista
 9. Ihana tuoli <3 ja ihanaa kun löysit minut niin minä löysin sinut. Täällä kamppaillaan arjen paluun kanssa. Onkohan muillakin yhtä paljon käynnistymisvakeuksia =) Huh, mutta ihanaa loppuviikkoa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kun kiva että löysit tänne. Kyllä loman jälkeen on aina käynnistymisjuttunsa ennen kuin pääsee vauhtiin :). Sitten se arki taas rullaa omal painollaan eteenpäin. Tsemppiä sinne

   Poista
 10. Oih, teillä on ollut ihana reissu! Liettuan Kaunas on kyllä kaunis kaupunki,
  vierailin siellä vuosia sitten, samalla reissulla piipahdimme myös Vilnassa. Ja Legoland, sinne olisi ihana palata vielä uudellen, meidän muksujen ja miksi ei aikuistenkin suosikkikohde.
  Aurinkoista loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin noin. Kaunas oli mielenkiintoinen kokemus. Tuo on niin totta. Uudelleen pitää päästä joskus :)

   Poista
 11. Voi miten ihana tuoli, tuo on vaan niin kaunis <3

  Oi tuli mieleen aika jolloin asuttiin Riikan vanhassa kaupungissa ja käytiin retkillä Jurmalan hiekkarannoilla ja kylpylöissä. Ne talot siellä rannalla oli kyllä huikeita. Me asuttiin siellä talvella ja se oli niin hieno ulkoilmapaikka silloin. Saksassa asuttiin myös, mutta tosin Baijerin alueella. Niin kiva maa! Joskus aikoinaan ajeltiin asuntoautolla ympäri Eurooppaa ja siellä on kyllä niin paljon nähtävää. Tuollainen matka olis kyllä niin kiva tehdä itsekin, Tansa on edelleen näkemättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sinua onnekasta.Riika oli niin lumoava kaupunki. Jokin siinä osui ja upposi heti. Jurmalaan pitää päästä uudelleen. Ehdottomasti. Saksa myös ja kaikki. Saadapa matkustaa aina vaan : D

   Poista
 12. Kivaa vaihtelua tuo musta tuoli. Pitäisikin käydä koeistumassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti Mannaryyni :) Suosittelen. On muuten hyvä istuakin :D

   Poista
 13. Oi kun ihana tuoli mustana <3 Varmasti monta kokemusta rikkaampana matkan jälkeen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joka matka avartaa ja oppii itsestä, paikasta ja kultturista jne... :). Kivaa viikkoa Suffeliini sinulle <3

   Poista