Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Mukana asuntomessuilla Seinäjoella 2016 | 30.11.2015Pari sanaa Seinäjoen asuntomessuista 2016, jossa olen mukana asiakasprojektini Keittiömaailman/Suola&Pippurin myötä. Ihanan asiakasperheen kanssa luotsitaan nyt yhteistuumin prokkista eteenpäin. Projektissa mukana olevista yhteistyökumppaneista tulen kirjoittamaan tarkemmin kevään kuluessa. Instagramiin puolella  messukuulumiset päivittyvät myös jatkossa ehkä ahkerimmin ja blogin puolella tulen postaamaan kohteesta "missämennään" kuvia sekä ajatuksia itse projektista.

Seinäjoen asuntomessuilla pohjalaisuus on yksi pääteema. Pohjalaisuus näkyy niin modernina kuin perinteisenä muotona. Suola&pippuri edustaa modernia suuntausta. Kohteen väritys tulee kaavan mukaan. 

Tämän kodin on toimittanut Jetta-Talo. Jetta-Talolla on mallistossaan ollut jo jonkin aikaa myös perinteisiä pohjalaistaloja. Olisi tietenkin ollut hienoa, että sellainenkin olisi ollut mukana messuilla. Itse olen kuitenkin tosi iloinen että kohteenani on juuri tämä ihana "keltaokraovinen" moderni skandinaavinen koti. Kokonaisuuden ulkoasussa on mukana myös hieman tanskalaistyylistä arkkitehtuuria.  


Jetan perinteisiin pohjalaisiin pääset tutustumaan yrityksen nettisivuiltaKLIK. Ensisijaisesti tämä kohde tulee olemaan koti asiakkailleni - heidän toiveidensa ja unelmiensa mukaisesti tehtynä. Sisustuksesta en valitettavasti voi vielä paljastaa muuta kuin sen, että se tulee olemaan hyvin erilainen kuin aiemmat kohteeni ;).

Olemme saaneet kulkea ihan mielettömän matkan ja tiedän että puolen vuoden päästä olo tulee olemaan haikea kun tämä "prokkis" on ohi. Niin siis tämähän ei virallisesti ole vielä edes alkanutkaan, mutta isoimmat suuntaviivat ja päätökset alkavat olla takanapäin. Tässä vaiheessa raksaprojektia hommat etenee vauhdilla kun tehdään jo pintoja valmiiksi.

Matkassa on ollut innostusta, ylämäkeä - alamäkeä, löytöjä, ideoita, toisten ideoiden kuoppaamista, kokeiluja, oivalluksia, kompromisseja jne. Taatusti tulee vielä monenlaisia haasteita ja juostaan kilpaa sinnetänne. Monta asiaa vielä pähkäillään ennen kuin ollaan keväässä ja kesä koittaa - mutta juuri nyt on hyvä fiilis mennä eteenpäin. 
 Palailen kohteeseen tulevan 2016 kevään aikana varmasti useammastikin. Tulen kertomaan kuulumisia projektista ja missä kulloinkin mennään. 


Oikein mukavaa viikkoa< 3
  


Sike


22 kommenttia:

 1. Wautsi. Ihan tosi mahtavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä. Paljon duunia vielä edessä, mutta hyvin edetään eteenpäin :)

   Poista
 2. Oijoi miten kaunis koti! Mukava päästä seuraamaan
  projektisi etenemistä kevään kuluessa.

  Ihanaa joulukuun alkua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä samaa Teija sinulle myös. Ihanaa tämä joulunalus aika :)

   Poista
 3. Huippua! Me suunniteltiin opiskeluaikana luokan kanssa yhden kohteen sisustus Kalajoen loma-asuntomessuille. Oli hieno kokemus :) Ensi kesänä täytyykin käydä asuntomessuilla kun tulevat taas sopivan matkan päähän :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loma-asuntomessut ovatkin nykyään tosi suosittuja. Teillä on varmasti ollut upea kohde ♥ . Voin kuvitella että upea kokemus. Samaa mieltä että aivan ihanaa kun asuntomessut ensikesänä kohtuullisen ajomatkan päässä meistä :)

   Poista
 4. Wau, innokkaana odottelen lisää kuvia. Ihanaa loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos CasaMimi :) Samoin sinulle ihanaa viikonloppua ja tulevaa viikkoa ♥

   Poista
 5. Tosi kiva päästä seuraamaan projektin etenemistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla. Mukavaa tulevaa viikkoa :)

   Poista
 6. Ihan tosi mahtavaa. Lisää kuvia odottelen ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvia tulen varmaankin laittamaan sisätiloista - ainakin sitten kun se on "luvallista". Toisaalta olen itse niin huono kuvaamaan että en tiedä tekeekö minun ottamani kuvat oikeutt kohteelle :D. Että vinkki vinkki lukijat - sellainen hyvä kuvaaja olis hakusessa ;)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos Susanna ja kivaa viikkoa :<3

   Poista
 8. Niin huippu juttu tämä, innolla odotellessa lisäkuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, ehdottomasti pitää laittaa sitten kevätpuolella lisäkuvaa kohteesta :)

   Poista
 9. Mukava kun löysin blogisi, projektien seuraaminen kiinnostaa kun suunnitteilla on pian omakin talorakennus. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua Mia ja lämpöisesti tervetuloa mukaan. Sinun projektisi kuulostaa todella mielenkiintoiselta - mukava alkavaa viikkoa :)

   Poista
 10. Jäädäänpä odottelemaan innolla mitä tuleman pitää!

  VastaaPoista