Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Multaa saappaissa ja Fiskarsin pihatuotteet//22.4.2015


Sopivasti pihatöiden vauhdittamiseksi sain Fiskarsilta erilaisia pihan hoitoon tarkoitettuja tuotteita testattavaksi blogiyhteistyön merkeissä. Tässä esittelen teille osan, Solid Leaf Rake XL lehtiharavan,  Solid PopUp Garden Bag -puutarhasäkit joita kahta eri kokoa sekä P94 oksaleikkurin. Solid harava on perinteistä haravaa reilusti isompi,  tukevan oloinen ja kevyt käyttää. PopUp säkki puolestaan loistava haravoitujen roskien keräämiseen. Sillä oli tosi näppärä kuljettaa roskat pois. Säkin voi kasata ja pohjassa olevan lenkin kautta ripustaa roikkumaan. Pohjan lenkistä säkki on myös helppo tyhjentää roskista.

Tänä vuonna rusakot olivat nakerrelleet kahden omenapuun alaoksia. Ohileikkaavilla oksasaksilla P94 (Fiskars) napsin rusakon nakertamat oksat pois. Nyt jännitetäänkin että ovatko myyrät tehneet tihutöitään ja omenapuiden juuret saaneet kyytiä? Kevät on tullut kohisten ja monenmoista puuhaa riittäisi loputtomasti.

Pikkaisen vihreääkin jo pilkistelee maasta. Jokin puutarhanhoitobuumi iskee aina tähän aikaan vuodesta päälle. Jotain puskaa on ihan pakko siirtää paikasta a - paikkaan b. Lisäksi jotain siemeniä pitää päästä multaan istuttamaan. Sato ei yleensä niin kaksinen ole ollut, mutta siitä viis. Pienimuotoinen puutarhanhoito on vaan niin kivaa :)

Mukavaa viikkoa blogini lukijat ♥

Sike*blogiyhteistyö