Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Purmoon Loppisrace/kirppistapahtuma | 5.7.2015

Lauantaina pääsin piipahtamaan Purmoon Loppisrace-tapahtumassa. Aurinkoinen sää suosi tapahtumaa ja paljon ihmisiä oli saapunut paikalle. Muutama tuttukin joukossa vilahti ja oli kiva vaihtaa kuulumisia. Kylän raittia kävellessä ja ajellessa oli ilo huomata että kohteet oli hyvin merkitty. Vanhojen pihapiirien tunnelma oli niin ihanan aitoa.  Ohessa muutama kuvan lauantain loppistapahtumasta :D.  


  

Tällaisissa paikoissa vieraillessa, vanha haave tahtoo aina herätä uudelleen eloon ;). Aikanaan eteläsuomessa asuessamme etsimme vanhaa taloa kunnostettavaksi.  Sittemmin muutimme mieheni työn perässä Oulun seudulle ja katselimme myös sieltä remontoitavaa vanhaa kohdetta. Erästäkin punamultaista tupaa kävimme monta kertaa katsomassa. Tuli jopa selvitettyä yhden aution mansardikattoisen talon kohtalo :).   Nykyiselle paikkakunnalle muuttaessamme yritimme edelleen löytää ensisijaisesti vanhaa, mutta kun sellaista ei kertakaikkiaan löytynyt - rakensimme nykyisen kodin.  Tykkäämme kovasti kodistamme, mutta ainahan voi hiukan haaveilla ;).
 
Viimeviikon olemme saaneet nauttia kunnon kesästä. Perjantaina lämpömittari näytti varjossa 29.5 -astetta. Lapset ovat saaneet uida ja nauttia hetken kunnon kesästä. Toivotaan että saisimme samaa lisääkin ennen kuin syksy taas yllättää :)


Ps. Kirppislöytöjäkin tein, palaan niihin myöhemmin

Mukavaa alkavaa viikkoa ♥

Sike