Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ferm Living & Miiko design arvonta | 23.10.2015


Nyt on luvassa hauska arvonta pimenevän syksyn iloksi. Palkintona on tuotepaketti, joka sisältää ihastuttavan Miikon heijastavan hapsuttimen/tupsun sekä Ferm Livingin "Triangle tea towel - black" keittiöpyyhkeen. 


Blogiyhteistyön merkeissä saatu Miiko designin heijastava hapsutin on ollut itselläni ahkerassa käytössä yksityiskohtana käsilaukuissani. Tämä toimii mainiosti myös avaimenperänä. Nyt sinulla on mahdollisuus saada ihan ikioma "hapsutin" ilostuttamaan arkeasi.Esittelen teille lyhyesti Miikon. Yritys on suomalainen ja valmistaa tuotteita luonnonmateriaaleista. Esimerkkinä villahuopa, nahka ja koivuvaneri. Tuotteita ovat mm. nahkalaukut ja hameet, nahka/villahuopa sisustustyynyt sekä mm. vanerista valmistetut kodintuotteet. 

Itse hankin Habitaremessuilta Miikon kätevän Jemma nahkalaukun. Pieni kassi/pussukka sopii moneen menoon - niin töihin ja arkeen kuin juhlavammaksikin iltalaukuksi. Sinne mahtuu juuri kaikki tarpeellinen kuten lompakko ja puhelin. Tämä tuote on niitä joista en hevin tule luopumaan. I love ♥. 

           Tutustu  tarkemmin Miikon tuotteisiin Klik

Kuva: Miiko1) Miiko//heijastava hapsutin & Ferm Livingin keittiöpyyhe arvontaan pääset osallistumaan joko olemalla HOUSE&koti blogin lukija googlen käyttäjäraadissa tai tykkäämällä House&koti blogista facebookissa

2)Toisen arvan saat edellä mainitun (kohta 1) lisäksi jakamalla julkaisua facebookissa tai linkityksestä omaan blogiini.


Arvonta päättyy 1.11.2015 klo 18.00. Ps. Muistathan myös jättää yhteystietosi, jotta saan tarvittaessa kiinni postittaakseni sinulle mahdollisen arvontavoiton :)Onnea arvontaan kaikille tasapuolisesti ♥


Sike


 *kysessä blogiyhteistyö