Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Taulujen kiinnitystä siimalla sekä arvontamuistutus | 28.10.2015Hei vaan kaikki ja mukavaa tätä viikkoa. Muutama kuvaräpsy hektisen viikon keskeltä. Muistutan samalla teitä ihanat lukijani arvonnasta blogissani, jossa palkintona upean Miikon heijastava hapsutinheijastin sekä Ferm Livingin keittiöpyyhe. Arvontaan pääset osallistumaan tästä KLIK. Nyt vaan kaikki mukaan, vielä ehtii mainiosti :)

Työhuoneessa sijaitsevan pianon päälle kehittelen paraillaan uutta taulukollaasia. Taulujen ripustamiseen käytän "vinkvink" ;)  siimaa ja kattolistaan kiinnitettyä huomaamatonta mininaulaa. Naulat yleensä maalaan kattolistanväriseksi. Näin seinä säästyy kolhuilta ja asetelmaa on helppo vaihtaa. Kirkas siima häviää myös seinään näkymättömästi l. on huomaamaton. 
Huonekuusi//"araucaria " pääsi näkyvälle paikalle eteiseen. Kaikki jouluinen tuntuu mielestäni niin parhaalta reilusti ennen varsinaista Joulua. Huonekuusi on myös siitä kiva, ettei se ole liian jouluinen. Ruukun taittelin paperpussista. 
 Mites teillä? Joko olette päässeet "joulumoodiin"? Mielestäni juuri nyt on oikea aika alkaa ripustelemaan tunnelmavaloja jne.. Aika pian joulun jälkeen tykkään sitten siirtääkin kaiken joulukrääsän kaappien uumeniin odottamaan seuraavaa syksyä. Huonekuusi saa toki jäädä - kaappiin se raukka ei sentään joudu, mutta siirtynee  hieman syrjemmälle :D.


Säilytän työhuoneessa raksatikkaita, koska tykkään niiden rouheen rapistuneesta lookista. Siirsin ne kokeeksi olohuoneen puolelle (alin kuva). 


Nämä kuvat ovat räpsyjä instagramin puolelta. Lämpimästi tervetuloa seurailemaan blogiani myös sinne klik INSTAGRAM 

Pikkupakkasten keskelle oikein mukavaa ja lämpöistä loppuviikkoa ♥

Sike