Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Itsenäisyyspäivän ajatuksia | 6.12.2015

Itsenäisyyspäivä on ollut perheellemme aina tärkeä päivä. Tänä vuonna itsenäisyyspäivä on ollut jotenkin aivan erityisen merkityksellinen. Monessa suuntaa maailmaa on tälläkin hetkellä kovin levotonta ja rauha kaukana.
Suomeen on menneen syksyn aikana vaeltanut valtavat määrät pakolaisia hakemaan turvaa. Se muistuttaa kaiken hauraudesta. Näinpä ajattelinkin tänään poikkeuksellisesti postata lyhyesti, mutta isänmaallisesti.  Sisustus tuntuu tänään kovin pinnalliselta.
 Toisaalta on hienoa, että meillä on suomalaista arkkitehti- ja muotoiluosaamista. Pienistä paloista - eri alojen osaamisesta koostuu suomalainen osaamisen identiteetti. Monesta suomalaisesta asiasta tai tuotteesta saadaan olla ylpeitä maailmalla.

Itsenäisyys ei ole ollut aina meidänkään kansalle itsestäänselvää. Siksi on ollut hienoa saada tänään sytyttää sinivalkoinen kynttilä palaamaan. On huippua saada olla suomalainen ja asua itsenäisessä suomalaisessa yhteiskunnassa. Toivottavasti jäljellä olevista veteraaneista pidetään hyvää huolta, he jos jotkut -  ovat kaiken yhteiskunnan huolenpidon ansainneet.


Isänmaallisin ajatuksin oikein ihanaa itsenäisyyspäivän iltaa teille kaikille

♥ Sike