Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Joulufiilistelyä ja sohvakankaan päivitystä | 14.12.2015


Joulu on vallannut mielen ja kodin. Ihastuin suuresti ylimmän kuvan mukaisiin Bungalowin origamityylisiin paperi joulukoristeisiin. Niissä on kivaa lumihiutalemaista tunnelmaa. Sopii mielestäni hyvin niin moderniin kuin perinteiseenkin tyyliin. 


Sohvaan (jonka ap.  kankaita ei kuvassa juuri näy ;)) tilasin pitkän harkinnan jälkeen uudet kankaat/päälliset ja samalla vaihtuu jalakset.  Kokonaisuuden pitäisi saapua vielä ennen Joulua.

 Hyvää ja laadukasta kotimaista sohvaa ei kannata aina hävittää vaan kankaiden uusimista kannattaa ihan tosissaan miettiä yhtenä vaihtoehtona. Erityisesti jos sohva muuten hyväkuntoinen ja tukeva. Tämä sohva on HT-collectionin ja kotimaiseen sohvaan saa kankaiden ja jalasten lisäksi "varaosina" hommattua tarvittaessa myös uudet istuintyynyt. Laitanpa teille kuvaa uudistuneesta sohviksesta, kunhan kankaat ja uudet sohvan jalat saapuvat


Vanha kakkuvati istui juur sopivasti lasilyhdyn alle.

Nyt on tullut poltettua ennätyspaljon kynttilöitä :). Todellista kaamoksen torjuntaa :D. Pakkastakin on muutama aste. Lunta kun vielä saataisiin,  niin olisi jo kunnon talven fiilikset.

Tunnelmallista alkavaa viikkoa myös teidän koteihinne.

<3

Sike