Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Hyvän Joulun toivotukset HT-collection sohvapäivityksen myötä | 23.12.2015


HT-collectionin vanha sohva päivittyi täysin, kun kaikki kankaat ja sohvanjalat vaihdettiin. HT-collection on suomalainen yritys, jonka tuotteet ovat kotimaisia ja ne valmistetaan Hollolassa. Kotimainen sohva on aina hyvä valinta. Oma kokemus on, että suomalainen hyvin tehty sohva kestää. Suosimalla suomalaista, työllistämme ohessa myös omaa yhteiskuntaamme. HT sohvia jälleenmyyvät mm. Iskut ja yksittäiset muut huonekaluliikkeet. Kuvat ovat kännyllä otettuja nopeita kuvaräpsyjä. Laatu kuvissa valitettavan huono, mutta idean näkee.Ennen kuvia sohvasta

Sohvakankaassa tärkeää on kankaan kulutuskestävyys l.martindalet. Martindalet kertovat kankaan hankauksen kestosta ja lujuudesta. Mitä suurempi luku, sitä kestävämpi kangas. Yleensö myös niin, että mitä laadukkaampi kangas sitä korkeampi hinta.HT-collectionin sohvan  kankaan poisto oli helppoa (tarrakiinnitys). Uudet kankaat istuivat täydellisesti. Tyynyt ovat vetoketjuilla ja iso huppu kiinnitetään tarroilla pohjaan. Lopuksi vaihdoimme jalakset, jotka ovat tammea. Tavoitteena saada sohvaan hieman 60-luvun tunnelmaa.

Tämän sohvan yksi laadukas pointti on se että jo aikanaan sohvanteko vaiheessa erilaisten jalaskiinnitysten nahdollisuus oli huomioitu pohjatöissä. Aiemmat jalakset kiinnitettiin kolmella ruuvilla runkoon. Uudet jalat saatiin nopeasti kierrettyä sohvan pohjaan, jonne oli jo aikanaan "tehtaalla" upotettu vastakappaleet. 
 Tämän valmistajan tuotetta voin lämpimästi suositella omien kokemusten pohjalta <3

Me hiljennymme perheeni kanssa Joulun viettoon. Kiitän kuluneesta vuodesta. Monta ihanaa hetkeä olen saanut kanssanne jakaa ja uusia tuttavuuksia syntynyt. Oikein lämmintä, rauhaisaa ja Hyvää Joulua teille kaikille ihanille lukijoilleni.

♥ Sike