Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Röshultsin upea pihakeittiökokonaisuus kelpaisi sisätilaankin | 20.2.2016


Keittiörintamalle kaipaa aina toisinaan uutta näkökulmaa. Tukholman messuilla kiinnitin huomiota, että keittiöitä oli todella vähän esillä. Nekin jotka siellä olivat - näyttivät hyvin tutunnäköisiltä. Nähdessäni tämän Röshultsin pihakeittiökokonaisuuden - innostuin tästä heti. Jotain tällaista Röshultsin  kaltaista toivoisin suomalaiseen keittiösuunnitteluun. Mikäli minulla olisi joskus mahdollisuus pihakeittiöön - se voisi olla juurikin tällainen.


Kyseessä ulkokäyttöön suunniteltu köökki, joka sopisi pienin muutoksin myös sisätilaan. Muotokieli on todella kiva. Röshultsilla on kattava valikoima teräksestä ja saarnipuusta valmistettuja laadukkaita ulkokäyttöön tarkoitettuja huonekaluja ja muuta pihakeittiöön tarkoitettua tuotetta. 


1// Röshults

2// Röshults

Keittiömoduuleista olisi helppo rakentaa omaan keittiöön sopiva kokonaisuus. Lisäksi olisi mahtavaa jos kokonaisuutta ja kokoonpanoa voisi muuttaa välillä. Ok saahan niin tehtyä jossaimäärin  nytkin, mutta toivoisin muotokielen olevan juurikin tämän tyyppistä modernia, kevyttä ja ajatonta. Suomalaisittain mm. Lundian valikoimasta voi rakentaa itselleen muunneltavan keittiön, eri kokonaisuuksista. 

Garden Easy nojatuoli
Röshults valmistaa lisäksi erilaisia tuotteita teräksestä. Teräksen kanssa yhdistetään usein mm. saarnipuisia tai tiikkisiä yksityiskohtia. Puu tuo kivaa kontrastia kylmän viileeseen teräkseen.   Kuvassa Broberg & Ridderstrålen suunnittelema Garden Easy -sarjaan kuuluva nojatuoli. Suomessa näitä tuotteita jälleenmyy mm. finnishdesignshop


Mitäs pidät tästä ulkokeittiöstä ja toimisiko tämäntyyppinen setti myös sisätiloissa?

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua :)

Sike


21 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää tämä keittiö ja luulen, että vastaava toimisi hyvin myös sisätiloissa. Olisi kyllä ihana saada iso takapiha ja terassille kunnon keittiö. Tuo kokkimies voisi sitten kesät kokkailla siellä meille herkkuruokia.
  Kivaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä muuta, kyllä kelpaisi minullekin ulkokeittiö. On ihana vaan haaveilla joskus ja ilman ajatustakaan että tarvitsisi koskaan toetutua :) Kivaa viikonloppua Outi :)

   Poista
 2. Oi, onpa kivannäköinen keittiö ja ulos. Voisin ottaa tuollaisen keittiön, jos ulkokeittiön omistaisin. Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä ja oikeastaan kelpaisi sisätilaammekin :) Voi olla että metallinen tuntuisi siällä liika kolosolta mutta puisena tuollainen avot :)

   Poista
 3. ainakin minun muotomieltymykseen sopisi mainiostija mieluusti tuollaisen kokkailu pisteen ottaisin ulos ja sisään! Itse myös kaipaan keittiööni muunneltavuutta....juurikin yritän miehelle vääntää piirtäen "pientä pintaremppaa" keittiöön ;) Saisin sen toimivammaksi ja itselleni sopivammaksi ja ennenkaikkea valoisammaksi.
  Kädenvääntö siis jatkuu...sinnikkyyteni näyttää toimivan, pientä luovuttamista jo ilmassa :D
  Rauhallista viikonloppua myös sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä sinne :D Se voi olla että nuo meidän miesraukat ei vaan pysy perässä. Kun yksi suunnitelma valmistuu niin toinen jo kypsyy mielessä lujaa vauhtia. Minä myös haaveilen aina vaan siitä unelmakeittöstä. Haaveilu ei onneksi maksa mitään. Paras ois just sellanen että jos tuppaisi kyllsätymään niin saisi pikkuliikkeillä muunneltua uuteen uskoon :)

   Poista
 4. Ihana kesäkeittiö, sopii mielestäni niin ulos kuin sisällekin,
  riippuen tietysti muun sisustuksen tyylistä. Moderniin kotiin
  tuollainen Röshults-keittiö sopisi hienosti.
  Auringonsäteitä uutteen viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moderniin hyvinkin sopisi mainiosti. Perinteiseenkin menisi puisen versiona :) Ihanaa viikonloppua Teija :)

   Poista
 5. On kyllä jo niin hieno, että kelpaisi sisällekin. Upea ja sopisi kyllä meidän pihalle jetsulleen nuo. Mukavaa sunnuntaita, huh lunta tulla tupruttaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänäänkin on todella sadellut lunta myös täällä ja mikäs siinä. On kivaa kun on talvi niin sitten on talvi eikä sinnepäin :) Mukavaa viikonlooua :)

   Poista
  2. Tänäänkin on todella sadellut lunta myös täällä ja mikäs siinä. On kivaa kun on talvi niin sitten on talvi eikä sinnepäin :) Mukavaa viikonlooua :)

   Poista
 6. Noita jo hieman ihailin aiemmin, kun meillä oli kesäkeittiön suunnittelua. Ihanan tyylikkäitä. Mutta teetettiin sitten ihan käsityönä koko paketti mökille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella tyylikäs on kyllä tämä tuotesarja. Kuulostaapas mielenkiintoiselta teidän toteutus. Pitääkin käydä kurkkimasa josko löytyisi postaus aiheesta. Ihanaa viikonloppua Sari :)

   Poista
 7. Kylläpä me bongattiin eri juttuja =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mut hei mehän kuljettiinkin erimatkaa suurimman osan ajasta. Hirveellä vauhdilla eteenpäin :D Oli meillä paljon samisjuttujakin.

   Poista
 8. Tyylikästä ja ainankin ulos sopisi hyvin. Ehkä kuitenki hieman liian modernia minun makuuni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ulkona varmasti toimisi kaikkein parhaiten ja sinnehän nämä tarkoietettukin :) Kivaa viikonloppua Souliina :)

   Poista
 9. Näyttää niin kivalta! Toivottavasti joskus pääsis jotain ihanaa kesäkeittiötä suunnittelemaan. Tällä hetkellä mielessä pyörii sisälle tuleva keittiö. Vaihtelu ei olis kyllä pahitteeksi, vaikka taidankin kallistua aika ajattomaan vaihtoehtoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllähän se ajattomuus on vaan niin parasta. Sellaisen keittiön toivon itsekin joskus tulevaisuudessa saavani laitettua, että se sitten todella olisi niin omannäköinen ja piiiiitkään :)

   Poista
 10. Tuollaisen ulkokeittiön saadessaan lisääntyisi ulkona syöminen meilläkin ;)
  Mukavaa lauantaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä. Ihan vaan huvikseen sitä laittelisi tuossa koko ajan pientä purtavaa :) Rentouttavaa viikonloppua :)

   Poista