Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Valaisimen arvoitus | 17.2.2016


Mistä olinkaan tuunannut kattovalaisimen? Viimekertaisessa blogipostauksessani kyselin tuunausvalaisimeni alkuperää.  Edellinen postaus löytyy täältä Klik.. Ihanien blogien TiiaK//Minäkö keski-ikäinen- ja Mari//puolitoistakerrostakotia -blogista arvasivat lähes oikein, että Ikean valaisimestahan on kyse. Ainoastaan valaisimen nimi puuttui. Kattovalaisimen tuunasin nimittäin Ikean Lersta lattiavalaisimesta. 

Tämä tuunaus ei kauaa kestänyt. Alkuun irroitin varjostimen. Seuraavaksi suojasin valkoisen sisäosan ja spraymaalasin kuvun mustaksi. Kaapeista löytyi sopivasti valkoinen johto. Tosin mustahan se olisi saanut olla. Johtoja onneksi löytyy pikkurahalla valmiina myös mustana ja siihen saakka pärjätään valkoisella.


LERSTA Lattia-/lukuvalaisin IKEA Luo kohdistettua valoa, joka sopii hyvin esim. lukemiseen.


Käykää muuten tsekkaamassa Marin upea kellotuunaus täältä Klik.. Olen niin otettu kun Mari kertoi blogissaan, että oli saanut inspiraation kellon tekemiseen Tukholman huonekalumessuilta ottamistani kuvista. Se postaukseni löytyy täältä KLIK.  

Tämä onkin niin parasta täällä blogimaailmassa. On ihan  huippua inspiroitua puolin ja toisin ja saada jakaa sisustusinnostusta teidän kanssanne. 


Inspiroivaa loppuviikkoa blogifrendit ♥

Sike
19 kommenttia:

 1. En kyllä arvannut mistä lamput olit tuunannut. Mutta, lopputulos on hyvä. Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos unelmoiden. Ja ei se mitään haittaa. Oli vaan hauska arvuutella :). Kivaa viikonloppua :)

   Poista
 2. Lopputulos on huikean hieno ♡
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi ja samoin sinulle :)

   Poista
 3. Juuri tuo lamppu oli mielessä, koska itselläkin se on ja oli niin tutun näköinen, nimeä en vain muistanut. Hieno tuunausidea <3 Itse tein/teetin miehellä makkariin lukuvalot tuikkukyntteliköistä! (kuvat mun makkari-blokkauksessa, muistaakseni lokakuussa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vautsi Satu, mä käynkin sen kurkkaamassa pikimmiten. Kuulostaa hienolta idealta ja mielenkiintoiselta. Ihanaa viikonloppua Satu :)

   Poista
 4. Kiitos kaunis:)
  Meillä on tuo sama lamppu, siksi tunnistin. Mies on ryövännyt sen autotalliin. Taitaa olla piilosisustaja, vaikkei sitä tunnusta, hah-hah!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin tunnistit valaisimen. Niinpä :D usein miehillä on hyvä maku sisustuksen suhteen - kun vaan toisivat sitä enemmän esille.

   Poista
 5. Mä mietin kanssa Ikean lamppua hetken, mut en sit ollut varma! Hyvä sinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikean tuotteet taipuu moneen. Toki jostain muustakin olisi saanut tuunattua, mutta tämä sattui pyörimään nurkissa. Mittasuhteiltaan oli myös oikeanlainen. Rentouttavaa viikonloppua S-Beauty of Life :)

   Poista
 6. No nyt selvisi tämä salaisuus ja hieno kyllä tuli. Oi kiitos paljon linkkauksesta, olen otettu. <3 Täällä muutoin keljulla päällä, kun miehen auto aina vaan pajalla, niin piristi tämä. <3

  Aurinkoa päivään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla Tiia ja toivottavasti auto nyt korjattu ja toimisi taas. Mukavaa lauantaita ja rentouttavaa viikonloppua muutenkin :)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos :) välillä kiva tehdä tällaisia ja näissä ei ole onneksi rahaa kauheesti kiinni niin tohtii vaihtaakkin tarvittaessa. Mukavaa viikonloppua :)

   Poista
 8. Hieno tuunaus!
  Kiva kun muista blogeista saa ideoita, kun itsellä lyö pää tyhjää ;)
  Ihanaa loppuviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä se, siksi tämä blogimaailma on niin parasta. Monta kivaa vinkkiä ja ideaa on täältä saanut. Ihanaa viikonloppua Ellen :)

   Poista
 9. No kyllä oli upea tuunaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Souliina ja ihanaa rentoa viikonloppua sinne :)

   Poista
 10. Hyvä idea! :) Eksyinpä mukavaan blogiin, jäänkin lukijaksesi :)
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista