Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inspiroivat työtilatx16 | 18.3.2016
http://convoy.tumblr.com/page/4

Perjantain inspiraatioksi (pienimuotoisen blogitauon jälkeen) kokosin 16 upeaa ja inspiroivaa kotitoimisto/työpistekuvaa. Kaikissa näissä on se jokin juttu - persoonallisuudeksikin sitä kutustaan - joka toimii juuri näissä tiloissa. Osa kuvista ovat aika epätarkkoja, mutta kokonaisuuden näkee kohtuudella. 

Monesti saatetaan pelätä omintakeisemman tyylin haussa. Helpoin tapa sisustaa on marssia huonekalukauppaan ja valita sieltä ns. "turvaratkaisut" l. sitä mitä kaikilla muillakin on. Samalla voi kuitenkin käydä niin, että sisustetaan itsemme "samaan massaan" l. persoonottomiksi. Ja mikäs siinä, sekin on ihan toimiva ratkaisu. Sisustusalaa sivuavat seuraavat aikaa ja trendejä. Väkisinkin koteihimme valikoituu  niitä juttuja mitä kaikilla muillakin on. Tuomalla jotain extraa kuten väriä, mielenkiintoisia materiaaleja, muotoja ja eriaikakausien kerrostumia erotutaan joukosta (jos niin halutaan). Kaluste joka ei oikeastaan kuulu joukkoon tai väri - voikin olla juuri "se" juttu.  Sopiva määrä kontrastia tuo mielenkiintoa. Joskus taas tilan eleettömyys ja äärimmäinen yksinkertaisuus on paras ratkaisu.

Kuva:  1 ja 2Kuva 3 ja 4 Kuva 5 ja 6Kuva 7 ja 8Kuva 9 ja 10
Kuva 11 ja 12
                                                                 Kuva 13 ja 14
                                               Kuva 15 ja 16

Hurjan paljon on vierähtänyt aikaa viimeisestä postauksestani. Mutta joskus tuntuu, että aikaa vaan hurahtaa eteenpäin ja hupsista vaan taas on viikko mennyt. Nyt rauhoitutaan viikonlopun vieton ja nautitaan upeista säistä. 
 Oikein mukavaa viikonloppua teille kaikille ♥

Sike11 kommenttia:

 1. Kaikki kelpaisi työtilaksi, varsinkin näin julkisten virastohuoneiden jälkeen... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta. Ovat kyllä kivoja kaikki ja kuitenkin sellaisia ettei ihan kopioita toisistaan ole :)

   Poista
 2. Kauniita työtiloja ja persoonallisia. Pidän juurikin tyylistä, joka ei ole suoraan katalogista, vaan jotakin tyylistä ns poikkevaa. Näissä kuvissa oli juurikin sitä persoonallisuutta.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu tykkään myös siitä että on jotain joka ei toistu joka blogissa tai kodissa. Sitä jotain :) Samoin sinne ihanaa viikonloppua :)

   Poista
 3. Inspiroivia! Varsinkin kakkoskuva säväytti. Joku siinä nyt on, että musta ja tumma puu puhuttelee nykyisin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tai tuma puu on minustakin ihan must. Se tuo sopivaa kontrastia vaaleen rinnalla :)

   Poista
 4. Aivan ihastuttavia työpisteitä! Mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös että ovat tosi kivoja. Samoin sinne ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua :)

   Poista
 5. Todella ihania kaikki! Itselleni tärkeää on, että työtilassa on ikkuna, josta näkyvän maiseman avulla voi aina tasaisin väliajoin hakea inspiraatiota työn tekoon ja tuulettaa ajatuksia, jos ne eivät oikein kulje:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä poistti. Ehdottomasti plussaa jos voi nostaa katseen ulos välillä ja lepuuttaa ajatuksia että silmiä. Mukavaa viikonloppua Viivi :)

   Poista
 6. Todella kauniita työpisteitä, juuri tällaista inspispostausta kaipasinkin. Pohdiskelen täällä meidän kotiin tulevaa työpistettä. Tällä kertaa siihen on pakko panostaa, koska mies tarvitsee kunnon työpisteen (vielä kun saisin hänelle myytyä jonkin kauniin työtuoli :D)

  VastaaPoista