Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 x ruokailutila | 17.4.2016

    1
Ruokailutilan sisustuksessa mietitään useimmiten  (seinä- ja kattopinnoitteiden lisäksi) kulloisenkin sisustustyylin mukaisesti ruokapöydän ja tuolien mallia sekä muotoa. Saatetaan miettiä pöydän olemuksessa valitaanko pyöreä - vaiko suorakaidemalli? Toisinaan tiedetään millaiset tuolit halutaan, mutta pähkäillään millainen ruokapöytä sopisikaan tuolien kaveriksi? Tässäpä 12 ideakuvaa ruokailutilan sisustukseen, joissa pääpaino kalusteissa. Tuolien lisäksi erilaiset penkkiratkaisut toimivat mainiosti tuolien kaverina.

Kuvat 1, 9 ja 11 ovat omia suosikkejani. Näissä tiloissa on satsattu myös valaistukseen joka on tietysti se "piste ii;n päälle" kokonaisuudessa. Mitoitus on myös hyvä muistaa. Liian iso pöytä-tuoleineen tukkii pienen tilan ja taas liian pieni näyttää isossa tilassa liian heppoiselta.
 Osassa kuvia näyttäisi puuttuvan valaistus kokonaan, mutta pöytäryhmä itsessään oli kaunis ja siitä syystä nappasin kuvat tähän mukaan.

                     2
3

                          4
                            5
                            6
7


9

                            10

             11

12


Oikein mukavaa huhtikuista sunnuntai iltaa :)

♥ Sike


Kuva; 12345678, 9, 101112
,

17 kommenttia:

 1. Ykkösen valaisimet ovat ihania! Monta ihanaa ruokailutilaa! Kivaa alkavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoin sinne - mukavaa viikkoa. Valaisimet ovat kyllä supersiistit :)

   Poista
 2. 5,8 ja 12 mun suosikit. Aivan ihana kooste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä niin monta kivaa vaihtoehtoa. Mukavaa tätä viikkoa, toivottavasti hieman lämpenee sää taas loppuviikkoa kohden :)

   Poista
 3. Aika herkkuja olet koonnut! Ei voi kun ihailla. Itsekin tykkäsin varsinkin 1 (mielettömän hienot konjakinväriset tuolit!) ja 9 -kuvista, mutta vitonen oli myös hieno:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo tuoli ovat tosi ihanat. Tykkään tuosta kontrastista mustaan :)

   Poista
 4. Ihania, erityylisiä ruokailutiloja! Olen jo pitkään etsiskellyt kuvassa 8 olevan kaltaista vanhaa puupenkkiä mökille. Osaatko antaa vinkkiä mistä löytäisin moisen ihanuuden?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppareilta löytynee kun tarpeeksi pitkään etsii. Myös nettikirpparit kandee koluta läpi. Sieltä monesti olen tehnyt parhaat löydöt :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Siinä on kyllä ihana tunnelma myös. On niin monta tapaa saada kiva tila aikaiseksi. Ihanaa viikkoa S-Beauty of Life :)

   Poista
 6. Ihania kuvia. Minulla on juuri ruokailutilan muutos mielessä. Pyöreä pöytä olisi ihan pakko saada :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkäisin myös pyöreästä pöydästä. Se olisi kivasti erilainen. Meillä ei vaan ole tilaa pyöreälle, mutta kiva ihailla muiden kodeissa sellaisia :)

   Poista
 7. Aivan mielettömän ihanat kokonaisuudet olet löytänyt! Minun suosikit on 3,10,12 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä upeat tilat. Kuvassa 12 on leikitelty väreillä ja kankailla, sekä eripari tuoleilla. Tuo hyvän - persoonallisen tunnelman tilaan :)

   Poista
 8. Ihana pläjäys, kiitos! 2 ja 3 minun suosikkini:)

  VastaaPoista
 9. Mahtavia, kaikki viehätti paitsi pelkkä mustavalkoinen, koska rakastan kodikkuutta ja lämpöä, pientä persoonallista sekopäisyyttä jopa kodissa. :) Ihanaa viikkoa, aurinko paistaa, jee <3

  VastaaPoista
 10. Ihan huikeita inspiraatiokuvia!

  VastaaPoista