Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Jotain uutta, vanhaa, lainattua, sinistä"_ (asuntomessukohde 32) | 25.5.2016


Tänään pääsin kuvaamaan oikein kameran kanssa messutaloa. Kohde valmistuu pala palalta ja pientä viilausta vielä riittää. Tässä kodissa on aivan oma, ihana ja erityinen tunnelmansa. Se tyyli mitä asiakkaitteni Arin ja Marikan kanssa lähdettiin hakemaan - on mielestäni saavutettu. Täällä tullaan näkemään vahvoja kontrasteja ja rohkeitakin materiaalivalintoja. Mielestäni kohteessa on säilynyt kuitenkin tietty levollisuus, valoisuus ja kotoisuus. 
  Otsikoksi laitoin tutun sanonnan vapaasti lyhennettynä ... "jotain uutta, jotain vanhaa, jotain sinistä, jotain lainattua..." Lause sopii hyvin myös tänne Keittiömaailman Suola ja Pippuri(Keittiömaailma, Jetta-Talo) kohteeseen. Kuvissa hieman osviittaa värimaailmasta ja pidemmittä puheitta - puhukoot kuvat omaa tarinaansa ...

Ihanaa viikkoa blogifrendit ja lukijat ♥

Sike

PS: Somessa löydät kohteen #tägeillä #Asuntomessut2016#Keittiömaailma #keittiomaailma #Jettatalo#Keittiömaailmansuolajapippuri #suolajapippuri #suolaajapippuria #housekoti #design_housekoti

15 kommenttia:

 1. Ihania nämä messutalopostaukset eri blogeissa, huomaan jatkuvasti ihan samoja juttuja mitä meillä on kotona :-D Ollaan siis oltu kai aikaamme edellä? :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan :) samoja fiiliksiä. Varmaan sekin tekee että messujutuissahan suunnitelmat ja osa materiaalivalinnoista on tehty jopa reilusti yli vuosi sitten l. tavallaan nämä tulee jossainmäärin viiveellä esiin. Ja tietty se että alalla olevat seuraa ajan trendejä ja toki se näkyy kussakin kohteessa. Oikein mukavaa viikkoa Lyde :)

   Poista
 2. Aivan mahtavalta näyttää <3
  Tuo sohva ja sänky etää näin aamulla puoleensa.
  Kivaa torstaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi♥ Pienet tirsat silloin tällöin tekis kyllä terää. Ihanaa tulevaa viikkoa Outi :)

   Poista
 3. Kyllä näyttää suunnittelemasi messukohde niin upealle. <3 Ehdottomasti päästävä livenä näkemään tämäkin. Oletko itse miten paikalla messujen alettua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :). Odotan itsekin aivan innolla että pääsen katsomaan muut kohteet. Tulen olemaan näillänäkymin jonain päivänä paikapäällä. Tosin en osaa sanoa vielä tarkasti että minä päivänä/päivinä olen? Tarttukaa hihasta jos törmätään, olis tosi kiva nähdä ja vaihtaa kuulumisia. Kivaa viikkoa Mirella :)

   Poista
 4. Erittäin kauniilta näyttää. Innolla odotan alkavia asuntomessuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä - odotan myös näkeväni kaikki kohteet messuilla. Kaunista alkukesää Taivaldeco :)

   Poista
 5. Kaunis sisustus, kodikas. Tykkkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja mukavaa jos pääset kesällä messuille oikein paikanpäälle katsomaan koko kokonaisuuden. Aurinkoista alkavaa viikkoa! :)

   Poista
 6. Kaunista ja tyylikästä, tykkään. Taitaa talokuume senkun yltyä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista Mia. Messualueella onkin hyvä ihailla upeita, erilaisia talokokonaisuuksia. Tykkään siitä, että on modernia että perinteistä samalla alueella. Ne korostavat kauniisti toistensa vahvuuksia :)

   Poista
 7. Upea! Ja tuo kalanruotokuvio on niin kaunis sekä sängynpäädyssä kuin kaakeleissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna. Kuvio on kyllä ihana ja olen tosi tyytyväinen esim. yläkerran KPH;n seinälaattojen värisävyyn. Mun kuvaräpsy ei ihan tee oikeutta upealle värisävylle. Kandee käydä messuilla livenä tsekkaamassa :) Mukavaa viikkoa Hanna!

   Poista