Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Seinäjoen asuntomessukohdeprojekti etenee | 3.5.2016Seinäjoen asuntomessut lähestyvät. Näin se vaan kevät vierähti toukokuulle ja ihan pian ollaan kesässä ja messutunnelmissa. Tekemistä riittää vielä, mutta nyt on ihanaa kun käy raksakäynnillä niin aina on nähtävillä jotain "uutta"valmista. Jos joku ei ole aiempia postauksiani lukenut - kerrottakoon että tämä kohde on yksi ensikesän asuntomessujen kodeista. Vastaan kohteen sisustussuunnittelusta. Päänäytteilleasettajana toimii Keittiomaailma ja virallinen nimi onkin Keittiömaailman Suola ja Pippuri.

Keittiömaailma on ottanut vakiintuneen sijan suomalaisten keittiötoimittajien joukossa ja tykkään tosi paljon heidän monipuolisesta valikoimastaan. Löysimme kivat kaapistokokonaisuudet talon eritiloihin.  Kohde tulee olemaan yhtäaikaa vahvasti suomalainen ja tietysti messuteeman mukaan modernilla otteella pohjalainen. Kontrastina aavistus rentoa tanskalaishenkistä sisustustyyliä. 

Talon toimittanut Jetta-Talo tekee yksilöllisiä koteja omien luonnosten, arkkitehtipiirrosten sekä oman mallistonsa pohjalta. Jetta-Talon Kaarna-mallisto onkin hyvin samanhenkinen tyyliltään kuin tulevan kesän messukohde.  Pohjalaisuus - messujen pääteema näkyy mesuilla monella tapaa. Myös tässä kohteessa se tulee näkymään modernilla tapaa. Puuhaa riittää vielä, mutta nyt aletaan olla loppusisustamisvaiheessa. Yllättävän paljon on kaikkea hienosäätöä, joka vaan vie aikaa.  Extra"apukäsiä" on onneksi lupautunut ensiviikolle viimeistelyyn ja se on tietysti ihan fantastista. 

Oikein mukavaa toukokuuta :)

Sike


Yhteistyössä Keittiömaailma ja Jetta-Talo, 

17 kommenttia:

 1. Oi, näyttää kivalta. Odottelen lopputulosta. :) Aurinkoista alkanutta toukokuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja samoin sinulle ihanaa loppukevättä ♥

   Poista
 2. Nyt kävi kuvien perusteella kiinnostamaan tuo puinen liukuovi...mitäs sen takana on?
  Ihanaa ja aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin paljastaa että siellä on yksi arjen täkeimmistä tiloista :) Ihanaa viikkoa Outi :)

   Poista
 3. Ellei peräti priimaa ... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anukka sinäpäs sen sanoit :) tehdään parhaamme ja katsotaan miten käy. Pääasia että koti on toimiva asiakkailleni ja tietenkin heidän näköisensä :)

   Poista
 4. Näyttää kyllä hienolta! Aurinkoista viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja samoin sinne Anu ♥

   Poista
 5. Lupaavalta vaikuttaa ja tuo takka on ihan mieletön! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takka on kyllä aidosti niin ihana ja jakaa kivasti tilaa. Plussaa että luo omaa tunnelmaansa niin keittiö/RKT suuntaan kuin olohuoneeseen :)

   Poista
 6. Kuulostaa aikasmoiselta haasteelta, mutta tulee varmasti komean näköistä! Hienoja kuvia olet saanut napsittua! Odotan innolla lopputulosta.

  Mukavaa päivää!

  -Isla
  http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/you-are-perfect.html
  (uusi blogi, tervetuloa kurkkaamaan!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti tulen kurkkaamaan ja kiitos kommeteista. Kuvat on valitettavan huonolaatuisia kun kännyllä räpsisttyjä :) Mutta josko pääsis ottamaan hieman parempiakin kuvia tässä kun kevätkiireet rauhoittuu :)

   Poista
 7. Oi ihanaa, odotan mielenkiinnolla lopputulosta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä Souliina. Laitan väliaikatietoja projektin edistymisestä. Mukavaa viikkoa Souliina :)

   Poista
 8. Hei, messukohdetta näytti ihanalta ja ihastuin erityisesti parkettiin alakerrassa! Parketit taisi olla Novafloorin? Oliko parketti tammea? Entäpä muistatko sävyä tarkemmin? :)

  VastaaPoista