Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Syksyn tunnelmia | 28092016Uskomatonta mutta totta - kohta ollaan jälleen lokakuussa. Vuosi hupenee hyvää vauhtia ja kesä tuntuu olevan jo kaukana takanapäin. Lähestyvän talven huomaa jo selkeästi päivien lyhentymisenä. Ulos - sateeseen ja tuuleen saa välillä suorastaan  pakottaa itsensä. 

Kaivoin vanhan idean esiin ja  kiepsautin liian pieneksi käyneet lasten vyöt nurkissa pyörineiden sisustuslehtien ympärillle. Minun makuuni sopivan boheemi ;).
Habitaressa tuli pyörähdettyä syyskuun alussa ja oli kiva huomata että messut olivat raikastuneet ehdottomasti parempaan suuntaan. Sieltä tuli hankittua kuvassa oleva Teemu Järven juliste. Mielestäni juliste on ihan super ihana.
Opinnot on nyt myös aloitettu kaikkine haasteineen. Ihmettelinkin tässä yksi päivä lapsilleni, että mihin se äiti on taas itsensä laittanut? Lapseni lohdutti että "äiti kuule, kyllä tuosta opiskelusta on hyötyä sun työssäs".  Ihanat mukulat ♥ .Ne sanat joita heille hoen tuli nyt sitten takaisin omaan nilkkaan :D.
Myönnettäköön että olen kyllä innostunut. Taidan olla selainen heittäytyjä - kun lähden johonkin - lähden siihen täysillä.  

Ihanaa viikkoa ♥ Sike12 kommenttia:

 1. Voihan kettu miten suloinen juliste <3
  Lasten suusta sen totuuden kuulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoppa :D
   Juliste on niin IHG - tykkään tosi paljon :)

   Poista
 2. Ihania nuo lapset!
  Tsemppiä opiskeluihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja mukavaa viikkoa :)

   Poista
 3. Kivat lehtipinot ja kaunis kuva :) Taemppiä opiskeluun! Itsekin mietin, mihin ryhdyn seuraavaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sepä :) aina pitää olal jotain vireillä. Pitää aivot virkeinä ;) Mukavaa viikkoa Riikka!

   Poista
 4. Ihanan näköistä! Tuo juliste on kyllä ihana, niin on lipastokln.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juliste on kyllä niin hauska - siitä tulee hyvälle mielelle :) Lipasto on vanha löytö. Pinta vähän naarmuuntunut ja etiskelyn jälkeen löysin hyvän käsittelyaineen pintanaarmuille. Pitääkin kertoa siitä tarkemmin vaikka seuraavassa postauksessa :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos, se on kyllä niin söde. Ihanaa loppuviikkoa Muonamiehen mökin Mummu :)

   Poista
 6. Tuo tuoli ja tuo juliste aivan ihanat! Vyökikka on mainio, täytyy kokeilla itsekin.
  Onnea taas opintoihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vyökikka on ihan hauska ja sillä saa monta muutakina siaa pakettiin. Olen käyttänyt patjarullissa, kynälaatikoissa yms... Toimii näinkin. Ja kiitos, opiskelu on haastavaa mutta innostavaa samalla. Kivaa viikkoa myös sinne Souliina :)

   Poista