Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Fiskarsin lumityövälineet testikäytössä | 26.1.2016

Tänään pääsin vihdoin testaamaan Fiskarsin lumityövälineitä, jotka sain testikäyttöön jo loppusyksystä.  Lunta on nyt saatu  "meidänkin korkeuksille" ja aamusta satoikin vaihteeksi oikein lumiräntää -  muuttuen jäätäväksi tihkuksi. Jäinen lumimassa oli todella tiukassa auton tuulilasin pinnassa. Testikäyttöön saamani Fiskarsin lumityövälineet  Fiskars SnowXpert lumentyönnin/lapio sekä auton lumityökalut Fiskars harja/jääraappa&autolumilapio osottautuivat varsin toimiviksi apuvälineiksi lumen/jään irroittamiseen.


Jääraapassa on kaksipuolinen terä, jolla voi pyyhkiä kumpaankin suuntaan. Raapalla sai hyvin poistettua tiukassa istuvan jäälumipeitteen lasin pinnasta. Joustava terä on muotoiltu niin, että se istuu täydellisesti tuulilasin kaarevaan pintaan. 

Harjasosalla saa kätevästi poistettua lumen ja kosteuden lasin pinnasta. Huolella viimestelty harjasosa ei naarmuta lasin pintaa ja se soveltuu mainiosti kevyemmän lumen ja kosteuden poistamiseen. Työkalun voi jakaa kahteen osaan, joten se vie myös vähemmän tilaa autossa. 

Pienikokoinen lumilapio on hyvä olla mukana autossa. Autolumilapiota voi tarvita esimerkiksi kinostuvan lumen poistamiseen.

Fiskars SnowXpert™  lumentyöntimessä/lapiossa on ihana valkoinen väri ja sitä on mukavan kevyt käyttää. Varsi on tukevaa alumiinia ja ergonomisesti muotoiltu. Oranssi tarttumapinta on uusittu ja lujitemuovista valmistettu kuuppaosa on aiempaa vahvempi. Lapion patentoitu kärkilista pureutuu lumeen ja jäähän tehokkaasti, Näitä tuotteita voin lämpimästi suositella ja kaikkia koin oikein mukaviksi käyttää.

Ovatko teille nämä Fiskarsin lumityövälineet jo tuttuja :)

Oiken mukavaa alkuviikkoa teille kaikille ♥

Sike


*kyseessä blogiyhteistyö Fiskarsin kanssa.