Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Tukholman huonekalu- ja valaisin messuilla // Stockholm Furniture&Light Fair | 9.2.2016


Terveiset Tukholman//Stockholm Furniture&Light Fair//2016 messuilta. Oli todella mahtavaa päästä ammattilaispäivänä tutustumaan huonekalu- ja valaisinmessuille, joista päällimmäisenä jäi mieleeni värimaailma, huonekalujen kevyt linjakkuus, näyttävät messuosastot ja leikkisyys. Väreissä vihreän sävyt, eri värikylläisyysasteiden vaaleanpunaiset&terracotta, keltaisen ja  sinisen värimaailmat näkyivät lähes poikkeuksetta kaikkialla. Rinnalla kulki edelleen puuterimaiset pastellisävyt.
Huonekaluissa jatkui keveys ja ilmavuus, sekä 50-60-luvun fiilis. Art Deco näyttäisi olevan tulossa modernilla tavalla kalusteisiin ja valaisimiin. Materiaaleina luonnollinen vaalea puu/vaneri, metalli, nahka sekä edellä mainitut värit.
  Julkitilaprojekteja ajatellen esillä oli todella paljon mukavasti innovatiivisia ratkaisuja. Nuorten muotoilijoiden osastolta löytyi kivoja uusia näkemyksiä.Kaikkinensa messut olivat todella innostavat. Ruotsissa messuosastot olivat selkeästi rohkeampia ja värejä oli uskallettu käyttää. Tuttu ja turvallinen valkoinen ei aina sittenkään välttämättä ole se paras väri tuoda tuotteita esille.  Oli todella kiva tavata kollegoja ja samalla tutustua uusiin ihmisiin.

Paljon sai "reppuun" uusia ideoita ja mielenkiintoisia kontakteja. Laitan muutaman kuvan alkuun ja palaan messutunnelmiin vielä uudestaan, kunhan pääsen takaisin kotiin kunnollisen nettiyhteyden ja oman koneen ääreen :)


Sike

PS. Yritin saada postauksen lähtemään jo eilen mobiililaitteella - suoraan paikanpäältä. Jostain syystä kuvat eivät  suostuneet näkymään. Toivottavasti nyt  näkyvät  kunnolla?