Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Vaalean puumateriaalin viehätys | 11.2.2016


Vaalea puu näkyi monessa muodossa Tukholman messuilla. Tähän postaukseen keräsin muutaman kuvan tuotteista joissa vaalea puu näkyy vahvasti ja tietenkin ajanmukaan trendikkäästi. Useimmiten puumateriaalina käytetään esim. saarnia, tammea, lehtikuusta ja suomalaisittain koivua. 

Ylimmän kuvan ihanat pienet jakkarat ovat tanskalaisen lovewoodin mallistosta. Caplecupin osasto oli yksinkertaisuudessaan kaunis kokonaisuus. Vaaleaa puuta oli käytetty tyylikkäästi tuotteiden esillepanossa. He myyvät mm. käteviä suojuksia jotka piilottavat "ei niin kauniin" katossa sijaitsevan valaisimen pidikkeen.


Malmstensin osaston valaisimia.


BlockBoxin "kennopahvinen" ja kierrätettävä säilytyskaluste. Tuote ei oikeastaan kuulu tänne, mutta päätin sen kuitenkin sijoittaa puujuttujen "sekaan" . Onhan pahvi sentään puusta työstettyä materiaalia  :)
Ringviden osastolla  oli hauska senkki. Ei ehkä ihan omaa makuani,  mutta toteutus todella luova ja kaikinpuolin upea. Hyllyt ovat aivan ihanat - hauska tuo pidikejuttu. Mitäs pidätte senkin muodosta? Alla vertailuksi vintage senkki. Sama muotokieli.

Tykkään itse näistä vintagehenkisistä senkeistä tosi paljon. Meillä onkin omassa kodissamme hieman alemman kuvan tyylinen senkki, jonka löysin vuosi sitten kirpparilta.
Hakolan osastolla "riippu hyllykkö" on vaan niin mainio. Tämän kelpuuttaisin keittiöömme vaikka heti. Kaunista muotoilua Samuli Helavuolta. Tästä tuotteesta näkee. että jokainen yksityiskohta on todella mietitty toimimaan. I like :).Suomalaisen Nikarin huonekaluissa käytetään kaunista vaaleaa puuta. Sohvapöytä oli todella tyylikäs ja ihalen kovasti Nikarin tuotteissa loppuun saakka tehtyä viimeistelyä.


Hellyyttävät korkkipintaiset penkit :)


Hauska Maustudion hyllytoteustus kolmella eri puunsävy vaihtoehdoilla. Pidän näistä tuotteista tosi paljon. Jotenkin loppuun asti karsittu eleettömyys puhuttelee.


Woudin Töjbox (designed by Michael) hyllynaulakko jaloilla toimisi hienosti pienessäkin tilassa niin että tilan ilmavuus säilyy. Monesti hyllyllä varustetut naulakot ovat vaan niin tukkoisia ja raskaita. Tämä näyttää kevyeltä ja ilmavalta. 


Sopivan passelin kokoinen nojatuoli, jossa myöskin nahkainen istuinosa.


Normann Copenhagenin osastolla myöskin vaaleaa puuta ja ihania väriyhdistelmiä.Toinen jakkarasetti jonka muoto on ihana - kyseessä  emilianadesignen Naoshima jakkara. Tarketin osasto oli simppelisti vaaleaa puuta ja mustaa pintaa. Tarkett teksti oli hauskasti "kirjoitettu" puutapeilla. Huom pöydän jalasten muoto, joista tuli mieleen oma työpöytämme olohuoneessa. "Se pöytä" johon tein nahkavetimet  Klik ;)Vaalea puu ja vaneri tuo pehmeyttä ja raikkautta kokonaisuuteen. Vielä taitaa pari postausta tulla eri kategorioissa Tukholman messuilta. T


Aiempaan messupostaukseeni pääset tutustumaan täältä KLIK


 Mukavaa loppuviikkoa ♥


Sike