Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Valaisimen arvoitus | 17.2.2016


Mistä olinkaan tuunannut kattovalaisimen? Viimekertaisessa blogipostauksessani kyselin tuunausvalaisimeni alkuperää.  Edellinen postaus löytyy täältä Klik.. Ihanien blogien TiiaK//Minäkö keski-ikäinen- ja Mari//puolitoistakerrostakotia -blogista arvasivat lähes oikein, että Ikean valaisimestahan on kyse. Ainoastaan valaisimen nimi puuttui. Kattovalaisimen tuunasin nimittäin Ikean Lersta lattiavalaisimesta. 

Tämä tuunaus ei kauaa kestänyt. Alkuun irroitin varjostimen. Seuraavaksi suojasin valkoisen sisäosan ja spraymaalasin kuvun mustaksi. Kaapeista löytyi sopivasti valkoinen johto. Tosin mustahan se olisi saanut olla. Johtoja onneksi löytyy pikkurahalla valmiina myös mustana ja siihen saakka pärjätään valkoisella.


LERSTA Lattia-/lukuvalaisin IKEA Luo kohdistettua valoa, joka sopii hyvin esim. lukemiseen.


Käykää muuten tsekkaamassa Marin upea kellotuunaus täältä Klik.. Olen niin otettu kun Mari kertoi blogissaan, että oli saanut inspiraation kellon tekemiseen Tukholman huonekalumessuilta ottamistani kuvista. Se postaukseni löytyy täältä KLIK.  

Tämä onkin niin parasta täällä blogimaailmassa. On ihan  huippua inspiroitua puolin ja toisin ja saada jakaa sisustusinnostusta teidän kanssanne. 


Inspiroivaa loppuviikkoa blogifrendit ♥

Sike