Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Röshultsin upea pihakeittiökokonaisuus kelpaisi sisätilaankin | 20.2.2016


Keittiörintamalle kaipaa aina toisinaan uutta näkökulmaa. Tukholman messuilla kiinnitin huomiota, että keittiöitä oli todella vähän esillä. Nekin jotka siellä olivat - näyttivät hyvin tutunnäköisiltä. Nähdessäni tämän Röshultsin pihakeittiökokonaisuuden - innostuin tästä heti. Jotain tällaista Röshultsin  kaltaista toivoisin suomalaiseen keittiösuunnitteluun. Mikäli minulla olisi joskus mahdollisuus pihakeittiöön - se voisi olla juurikin tällainen.


Kyseessä ulkokäyttöön suunniteltu köökki, joka sopisi pienin muutoksin myös sisätilaan. Muotokieli on todella kiva. Röshultsilla on kattava valikoima teräksestä ja saarnipuusta valmistettuja laadukkaita ulkokäyttöön tarkoitettuja huonekaluja ja muuta pihakeittiöön tarkoitettua tuotetta. 


1// Röshults

2// Röshults

Keittiömoduuleista olisi helppo rakentaa omaan keittiöön sopiva kokonaisuus. Lisäksi olisi mahtavaa jos kokonaisuutta ja kokoonpanoa voisi muuttaa välillä. Ok saahan niin tehtyä jossaimäärin  nytkin, mutta toivoisin muotokielen olevan juurikin tämän tyyppistä modernia, kevyttä ja ajatonta. Suomalaisittain mm. Lundian valikoimasta voi rakentaa itselleen muunneltavan keittiön, eri kokonaisuuksista. 

Garden Easy nojatuoli
Röshults valmistaa lisäksi erilaisia tuotteita teräksestä. Teräksen kanssa yhdistetään usein mm. saarnipuisia tai tiikkisiä yksityiskohtia. Puu tuo kivaa kontrastia kylmän viileeseen teräkseen.   Kuvassa Broberg & Ridderstrålen suunnittelema Garden Easy -sarjaan kuuluva nojatuoli. Suomessa näitä tuotteita jälleenmyy mm. finnishdesignshop


Mitäs pidät tästä ulkokeittiöstä ja toimisiko tämäntyyppinen setti myös sisätiloissa?

Ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua :)

Sike