Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

"Leijuvat portaat" messukohteessa | 27.2.2016"Leijuvat" portaat saatiin hiljattain paikoilleen sisustamassani Seinäjoen asuntomessukohteessa.  Olen ollut todella tyytyväinen porrasvalintaan. 

Portaiden tulisi aina istua talon tyyliin ja olla osa tilan sisustusta. Erityisesti tässä kohteessa sisäportailla on iso merkitys, sillä ne näkyvät heti olohuoneeseen tultaessa. Valaistuksessa päätettiin pysyä maltillisena, sillä helposti avoportaisiin upotetut valot luovat "joulukuusimaisen" tunnelman. Jouluna ok, mutta läpi vuoden = ei hyvä. Portaat ovat valmistajan uutuusmalli ja näytilla kohteessamme ensimmäistä kertaa. "Ristimme" portaat asiakkaani kanssa epävirallisesti leijuviksi, koska erityisesti takaa portaat näyttävät ikäänkuin leijuvan tilassa :D.

 Portaista yleisesti aiemmin tehty blogipostaus löytyy täältä KlikKuvassa yksi esimerkki laattavalinnoista jotka odottavat saumaamista.

Mikäli et ole lukenut aiempia postauksiani, niin kohde on Jetta-Talon toimittama Keittiömaailman  Suola&Pippuri. Jetta-Talo toteuttaa kohteita oman mallistonsa, asiakkaan piirrosten tai arkkitehdin kuvien mukaisesti. Keittiömaailma on puolestaan vankan jalansijan saanut - kiinteiden kaapistojen laadukas suunnittelija että toteuttaja.


Ihanaa viikonloppua ja nautitaan nyt talvisista säistä.
Minäkin olen ensiviikon talvilomalla - JESS!  =)

Sike


•kyseessä yhteistyöprojekti