Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Inspiroivat työtilatx16 | 18.3.2016
http://convoy.tumblr.com/page/4

Perjantain inspiraatioksi (pienimuotoisen blogitauon jälkeen) kokosin 16 upeaa ja inspiroivaa kotitoimisto/työpistekuvaa. Kaikissa näissä on se jokin juttu - persoonallisuudeksikin sitä kutustaan - joka toimii juuri näissä tiloissa. Osa kuvista ovat aika epätarkkoja, mutta kokonaisuuden näkee kohtuudella. 

Monesti saatetaan pelätä omintakeisemman tyylin haussa. Helpoin tapa sisustaa on marssia huonekalukauppaan ja valita sieltä ns. "turvaratkaisut" l. sitä mitä kaikilla muillakin on. Samalla voi kuitenkin käydä niin, että sisustetaan itsemme "samaan massaan" l. persoonottomiksi. Ja mikäs siinä, sekin on ihan toimiva ratkaisu. Sisustusalaa sivuavat seuraavat aikaa ja trendejä. Väkisinkin koteihimme valikoituu  niitä juttuja mitä kaikilla muillakin on. Tuomalla jotain extraa kuten väriä, mielenkiintoisia materiaaleja, muotoja ja eriaikakausien kerrostumia erotutaan joukosta (jos niin halutaan). Kaluste joka ei oikeastaan kuulu joukkoon tai väri - voikin olla juuri "se" juttu.  Sopiva määrä kontrastia tuo mielenkiintoa. Joskus taas tilan eleettömyys ja äärimmäinen yksinkertaisuus on paras ratkaisu.

Kuva:  1 ja 2Kuva 3 ja 4 Kuva 5 ja 6Kuva 7 ja 8Kuva 9 ja 10
Kuva 11 ja 12
                                                                 Kuva 13 ja 14
                                               Kuva 15 ja 16

Hurjan paljon on vierähtänyt aikaa viimeisestä postauksestani. Mutta joskus tuntuu, että aikaa vaan hurahtaa eteenpäin ja hupsista vaan taas on viikko mennyt. Nyt rauhoitutaan viikonlopun vieton ja nautitaan upeista säistä. 
 Oikein mukavaa viikonloppua teille kaikille ♥

Sike