Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Seinäjoen asuntomessukohdeprojekti etenee | 3.5.2016Seinäjoen asuntomessut lähestyvät. Näin se vaan kevät vierähti toukokuulle ja ihan pian ollaan kesässä ja messutunnelmissa. Tekemistä riittää vielä, mutta nyt on ihanaa kun käy raksakäynnillä niin aina on nähtävillä jotain "uutta"valmista. Jos joku ei ole aiempia postauksiani lukenut - kerrottakoon että tämä kohde on yksi ensikesän asuntomessujen kodeista. Vastaan kohteen sisustussuunnittelusta. Päänäytteilleasettajana toimii Keittiomaailma ja virallinen nimi onkin Keittiömaailman Suola ja Pippuri.

Keittiömaailma on ottanut vakiintuneen sijan suomalaisten keittiötoimittajien joukossa ja tykkään tosi paljon heidän monipuolisesta valikoimastaan. Löysimme kivat kaapistokokonaisuudet talon eritiloihin.  Kohde tulee olemaan yhtäaikaa vahvasti suomalainen ja tietysti messuteeman mukaan modernilla otteella pohjalainen. Kontrastina aavistus rentoa tanskalaishenkistä sisustustyyliä. 

Talon toimittanut Jetta-Talo tekee yksilöllisiä koteja omien luonnosten, arkkitehtipiirrosten sekä oman mallistonsa pohjalta. Jetta-Talon Kaarna-mallisto onkin hyvin samanhenkinen tyyliltään kuin tulevan kesän messukohde.  Pohjalaisuus - messujen pääteema näkyy mesuilla monella tapaa. Myös tässä kohteessa se tulee näkymään modernilla tapaa. Puuhaa riittää vielä, mutta nyt aletaan olla loppusisustamisvaiheessa. Yllättävän paljon on kaikkea hienosäätöä, joka vaan vie aikaa.  Extra"apukäsiä" on onneksi lupautunut ensiviikolle viimeistelyyn ja se on tietysti ihan fantastista. 

Oikein mukavaa toukokuuta :)

Sike


Yhteistyössä Keittiömaailma ja Jetta-Talo,