Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Suuntana Habitare messut 2016 | 6.9.2016

Kuva: Konton instagram KLIK

Huomenna suunnataan Habitare messuille. Olen niin superiloinen kun suunnittelemani PUUT_16 teos on esillä Konton osastolla ja ns.bassoansaversio - kaksiosaisena teoksena - Mareksoundin osastolta. Nämä teokset toteutetaan patentoidulla menetelmällä - jonka takana on Tmi T.Porasen innovaatio.

Paljon on tapahtunut lyhyessä ajassa ja tämä on yksi sydäntäni lähellä oleva projekti. Tässä yhdistyy monta itselle tärkeää tekijää, suunnittelu, materiaali, luonnon materiaali, ekologisuus, funktio ja materiaalin työstämisen menetelmä.
  Messuilla nähdyn teoksen rinnalle suunnittelin 4 erikokoista akustista tilateosta. Yhteistä näille teoksille on PUUT_16 teoksen kuvio. Teoksia saa jatkossa ostettua jälleenmyyjien kautta.


Alkuperäinen teos nähtiin ensikerran asuntomessuilla Seinäjoella. 

Tänne blogin puolelle en ole sitten ehtinyt ollenkaan. Monenlaista projektia on työn alla ja jatko-opinnotkin alkavat tämän viikon lopussa ( Design Making | master of culture and arts). Vierivä kivi ei sammaloidu - vai mites se menikään ;).Taas on kuukausikin vaihtunut - mutta nyt yritän syksyn mittaan vähän himmailla ja blogillekin jää taas paremmin aikaa :)

Oletteko tulossa huomenna Habitareen? Olisi kiva nähdä teitä yhteistyökumppanit ja blogifrendit ♥

Sike