Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Syksyn tunnelmia | 28092016Uskomatonta mutta totta - kohta ollaan jälleen lokakuussa. Vuosi hupenee hyvää vauhtia ja kesä tuntuu olevan jo kaukana takanapäin. Lähestyvän talven huomaa jo selkeästi päivien lyhentymisenä. Ulos - sateeseen ja tuuleen saa välillä suorastaan  pakottaa itsensä. 

Kaivoin vanhan idean esiin ja  kiepsautin liian pieneksi käyneet lasten vyöt nurkissa pyörineiden sisustuslehtien ympärillle. Minun makuuni sopivan boheemi ;).
Habitaressa tuli pyörähdettyä syyskuun alussa ja oli kiva huomata että messut olivat raikastuneet ehdottomasti parempaan suuntaan. Sieltä tuli hankittua kuvassa oleva Teemu Järven juliste. Mielestäni juliste on ihan super ihana.
Opinnot on nyt myös aloitettu kaikkine haasteineen. Ihmettelinkin tässä yksi päivä lapsilleni, että mihin se äiti on taas itsensä laittanut? Lapseni lohdutti että "äiti kuule, kyllä tuosta opiskelusta on hyötyä sun työssäs".  Ihanat mukulat ♥ .Ne sanat joita heille hoen tuli nyt sitten takaisin omaan nilkkaan :D.
Myönnettäköön että olen kyllä innostunut. Taidan olla selainen heittäytyjä - kun lähden johonkin - lähden siihen täysillä.  

Ihanaa viikkoa ♥ Sike